31 Mart 2020 Salı

Will we wear dresses made of paper and green plants in the future?



The answer to this question should definitely be yes. It is possible to make dresses and dress up from paper. In other words, we will be able to wear clothes made of paper in our daily lives.
It is very easy to make dresses from paper. All we need to do is to peel the tree stumps like a leaf, leave the tree leaves that we have peeled into the soapy water tank, then remove the tree leaves in soapy water and pass them over the tree leaves with a flat roller. Our tree leaves, which we have passed through the cylinder, will become artificial leather. In other words, we know that it is a solid fabric. In this way, we will be able to easily make leather-like shoes, dresses, pants, shorts, bags, belts from the wood sheets we have created.
In order to add 3-dimensional effect to the paper fabrics we have created, it will be to add a 3-dimensional effect to our paper skins by passing over it with the help of a cylinder with 3-dimensional patterns on our paper skins that we have flattened with a flat roller.

Nowadays it is very popular to create artificial leather bags, shoes from cactus, green plants. As such, it was possible to obtain artificial leather from trees, as it was possible to obtain artificial leather from green plants.
In fact, I can conclude my writing as follows: In the future, our clothes will be made from paper and products made from paper and green plants will be more preferred. Because it is very easy to make and very low cost.







Portraits of Ballet Dancers in Hand-Folded Paper Dresses









Noel Kabartma Oklava Pişirme Bisküvi Kurabiye Fondan Kek Hamur ...







Ahşap Kabartma Oklava Pişirme Bisküvi Kurabiye Fondan Kek Hamur ...



We can make 3D patterns with the help of patterned rollers on our artificial paper skins.




MARCELLE CROSBY - Folded paper dresses - Posts | Facebook





Drp821 Moda Lüks Marka Desen Dokulu Oklava çevrim içi satın al ...







Delicate papercut art dresses by Eugenia Zoloto / Boing Boing






Chapas y Maderas Álvarez – Chapas y Maderas












Gelecekte kağıttan ve yeşil bitkilerden yapılan elbiseler mi giyineceğiz?

Bu sorunun cevabı kesinlikle evet olmalı. Kağıttan elbiseler yapıp giyinmemiz mümkün. Yani günlük hayatımızda kağıttan yapılan elbiseleri giyinmemiz münkün olacak.
Kağıttan elbiseler yapmak çok kolay. Sadece yapmamız gereken ise ağaç kütüklerini yaprak gibi soyup, soymuş olduğumuz  ağaç yaprakları sabunlu  su tankının içerisine bırakmak, daha sonra ise  ağaç yaprakları sabunlu su içerisinde çıkarıp, çıkarmış olduğumuz ağaç yaprakların üzerinden düz bir silindir ile geçmek olacaktır. Silindir ile üzerinden geçmiş olduğumuz ağaç yapraklarımız yapay deri haline gelecektir. Yani sağlam bir kumaş da diye biliriz. Böylelikle oluşturmuş olduğumuz odun yaprakalardan kolaylıkla deriye benzer ayakkabılar, elbiseler, pantolanlar, şortlar, çantalar, kemerler yapmamız mümkün olacaktır.
Oluşturmuş olduğumuz kağıt kumaşlara, 3 boyutlu effek katmak için ise, düz silindir ile düzleştirmiş olduğumuz kağıt derilerimizin üzerinde 3 boyutlu desenleri olan bir silindir yardımı ile üzerinden geçip, kağıt derilerimize 3 boyutlu effekt katmak olacaktır.

Bu aralar kaktüsten, yeşil bitkilerden yapay deri çantalar, ayakkabılar oluşturmak çok popüler. Hal böyle olunca, yeşil bitkilerden yapay deri elde etmek mümkün olduğuna göre, ağaçlardan yapay deriler elde etmek de mümkün olacağı aklıma geldi.
Aslında yazımı şöyle sonlandıra bilirim, gelecekte kıyafetlerimiz kağıttan yapılacak ve kağıttan vede yeşil bitkilerden yapılan ürünler daha çok tercih edilecek. Çünkü yapımı çok kolay ve masrafı da çok az.