26 Nisan 2020 Pazar

Do they drop our teeth in infancy with computer codes?


I think our teeth that come out during infancy are removed with computer codes. In other words, the teeth of children of a certain age can be dropped with computer codes and they can be replaced by new teeth. This situation should definitely be prevented. We have teeth, but our teeth are dropped by burglar computer programmers and new teeth are replaced.
In this case, we can ensure that new teeth come out with computer codes instead of filling our rotting teeth with filling, prosthetic teeth or canal treatment.




Baby Teeth: When Do They Come in & Fall Out? | Crest













Supporting Adequate Milk Production | Happy Family Organics







Bebeklikte çıkan dişlerimizi bilgisayar kodları ile mi  düşürüyorlar?
Bebeklikte çıkan dişlerimiz sanırım bilgisayar kodları ile çıkarılıyor.  Yani belirli yaşa gelen çocukların dişleri bilgisayar kodları ile düşürülüp yerlerine yeni dişelerin çıkmasını sağlıyor olabilirler. Bu durumun kesinlikle engellenmesi gerekir. Dişlerimiz var, fakat hırısız bilgisayar programcıları tarafından dişlerimiz düşürülüp, yerlerine yeni dişlerin çıkması sağlanıyor.
Bu durumda çürüyen dişlerimizi dolgu, protez dişler yada kanal tedavisi yaptırmak yerine bilgisayar kodları ile yeni dişlerin çıkmasını sağlaya biliriz.

Do women have their menstruation every month because their brains are controlled by computer codes?


The answer to this question may be yes. You know, because the brains of billions of women in the world are controlled, they have to have menstruation every month.
I do not understand how those who do such a thing have brains. What good would it be for women to have menstruation each month?
Our health ministry will need to fix this immediately.




Should do a tooth extraction during menstruation? -



Kadınların beyinleri bilgisayar kodları ile kontrol  edildiği için mi her ay adet görür?
Bu sorunun cevabı evet olabilir. Düşüne biliyormusunuz, dünyada milyarlarca kadının beyinleri kontrol edildiği için her ay adet olmak zorunda kalıyorlar.
Böyle bir şeyi yapanların nasıl beyinleri var bunu anlamış değilim. Kadınların her ay adet olmaları ne gibi işlerine yaramış olabilir?
Sağlık bakanlığımızın bu durumu derhal düzeltmesi gerekecek.