12 Aralık 2019 Perşembe

DO WE POLY THE WORLD WHEN OUR HOUSES ARE PAINTED EVERY YEAR?

The answer to this question is yes, but we have to reduce world pollution. We provide incredible savings when we cover the walls of our houses with parquet or tiles. Because we won't have to paint our houses every year. Thus, we prevent environmental pollution. While producing paint cans, paints, thinners and brushes, the world resources are wasted unnecessarily. While producing these products, we consume our water resources incredibly. So we are polluting our world with unconscious consumption. When we cover the walls of our houses with parquets or tiles, we do not only give our houses an elegant appearance. In addition, we avoid the unnecessary consumption of world resources.

When we cover our houses with wood panels, we won't have to pay money to have our houses painted every year. So we will make incredible savings in our budget.

When we paint our houses, paint odors are trapped in our house for a long time. So we have to smell the bad odors emitted by paints. In order not to smell these bad odors, it would be wiser to cover our houses with wood panels, it would be much more appropriate.


In short, when we cover our homes with wood panels, we will not be exposed to the bad odors emitted by paints.

Thanks to the wood panels, our house will have a very beautiful appearance and we provide incredible heat saving in winter. In other words, when winter comes, we will save the money we will pay for the fuel.
Heat saving means preventing global warming.

In other words, with our conscious consumption, our homes will have a very elegant appearance. Thanks to the wood panels, we will be less cold in winter.



Ä°lgili resim



Ä°lgili resim




wooden wall ile ilgili görsel sonucu



Ä°lgili resim

Ä°lgili resim




Ä°lgili resim




Ä°lgili resim



Ä°lgili resim




Ä°lgili resim




Ä°lgili resim




Ä°lgili resim




Ä°lgili resim






EVLERİMZİ HER YIL BOYARKEN DÜNYAYI KİRLETİYOR MUYUZ?
Bu sorunun cevabı evet, fakat dünya kirliliğini azaltmak elimizde.Evlerimizin duvarlarını parkeler ile kapladığımızda her yıl evimizin duvarlarını boyamak zorunda kalmayız. Evlerimizin duvarlarını parkeler yada fayanslar ile kapladığımızda inanılmaz tasarruf sağlarız. Çünkü her sene evlerimzi boyamak zorunda kalmayacağız. Böylece çevre kirliliğini de önlemiş oluruz. Boya kutuları, boyalar, tinerler, fırçalar üretilirken dünya kaynakaları gereksiz yere israf ediliyor. Bu ürünler üretilirken inanılmaz ölçüde su kaynaklarımızı tüketiyoruz.Yani dünyamızı bilinçsiz tüketim ile kirletmiş oluyoruz. Evlerimizin duvarlarını parkeler yada fayaslar ile kapladığımızda sadece evlerimizi şık bir görünüm kazandırmış olmuyoruz. Birde dünya kaynakalarının gereksiz tüketimin önüne geçmiş oluyoruz.


Evlerimizi odun paneller ile kapladığımızda her sene evlerimize boya yaptırmak için para ödemek zorunda kalmayacağız. Böylece bütçemizde inanılmaz tasarruf yapacağız. 

Evlerimizi boyadığımızda boya kokuları uzun süre  evimizde hapsolur. Yani boyaların yaymış olduğu kötü kokuları koklamak zorunda kalırız. Bu kötü kokuları koklamamak için evlerimizi odun paneller ile kaplamamız çok daha  akıllıca olacaktır, çok daha yerinde olacaktır. 

Kısacası evlerimizi odun paneller ile kapladığımızda boyaların saldığı kötü kokulara maruz kalmayacağız.
Odun paneller sayesinde evimiz hem çok güzel bir görünüme kavuşacaktır hemde kış aylarında inanılmaz ısı tasarrufu sağlarız. Yani kış geldiğinde yakıta ödeyeceğimiz paralardan tasaruf etmiş olacağız.
Isı tasarrufu demek küresel ısınmanın engellenmesi  demektir.

Yani sadece bilinçli tüketim ile hem evlerimiz çok şık bir görünüme kavuşacaktır. Hemde bizlerde odun paneller sayesinde kış aylarında daha az üşümüş olacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder