14 Aralık 2019 Cumartesi

FIRST AID TO FIRE, PEOPLE AND NATURE Should we do it with the help of computer codes?



The answer is definitely yes. Let us no longer intervene in human beings and nature with primitive methods.

With computer codes, we can increase and lower the temperature of all living things.

As we learn that we can reduce and increase the temperature of living things with computer codes, we must make use of this information during disasters. For example, during fires, let's reduce the temperature of all living things in the fire environment. In this way, we prevent both the loss of life and the less burning of our forests. For example, during the fires, where all the living fires; Let us reduce the heat values ​​of people, animals, trees, plants such as flowers, grass.

When we reduce the temperature values ​​of the trees and plants in the fire areas, we do not have to do forest cooling works after the fires. Amazing amenities for us
It will provide. In other words, we will not have to carry tons of water to cool the forest as a result of fire.

In this way, we save more people and animals during fires and prevent the spreading of fires to larger areas thanks to the cooling organisms and atmosphere. Let us speed up the animals living in places where fires occur with computer codes and help them to come out in the fire areas.

It is possible for us to increase the body temperature of living things as well as decrease them. For example, when avalanche disasters occur, or when travelers are stranded in the mountains, when we increase their body temperature with computer codes, we help people who are less likely to survive. As a result of extreme cold will occur in our body, cold burns, we will prevent the blood crane. In short, first aid to people and nature should be done with the help of computer codes.

We can provide a more comfortable life for animals and humans by increasing the body temperature of animals and people living in polar or cold areas in winter.

To summarize briefly; During fires, trees, plants, let us reduce the heat so that the spread of fires will prevent more areas. Without too much effort.

Let us imagine the body temperature of animals and humans so that humans and animals will be less affected by fires. We even prevent people and animals from dying.

Let us increase the temperature of all living things in extreme cold areas, so that we can improve the quality of life of living things in cold places. Let's increase the body temperature of living creatures with computer codes.
In other words, first aid to living beings and nature should be provided with computer codes. At the push of a button, we extinguish huge fires, and more importantly, prevent human and animal deaths.




This years, because the very big fires occurred in the title of our article, we determined how to do first aid fires. In fact, not only fires but all interventions should be done with the help of computer codes. For example, patients with heart attacks, or all patients to be treated with shock, in short, all medical interventions should now be done with computer codes. It would be wiser and more importantly, we would have saved our patients. Because there are a lot of time losses until we train our patients to hospitals or ambulances. This is certainly a situation we do not want.
I've written it before. They must now be automatic artificial intelligence doctors. Just do this to me when you get this. For example, let my heart work when my heart stops, I get commands to do this when I have a brain hemorrhage. If we are experiencing blood loss when there are cuts in our body, we can be prevented from dying with computer codes or damaging our body. In other words, let all the interventions be done without the need to give commands to all living beings' doctors.
Let our artificial intelligence doctor report all interventions he has done to our body. The report is very important because if anything happens to our body, we need to be aware of this smoke.
Of course, in order for our artificial intelligence physician to perform all the interventions, we will have to define all diseases and all the complications that will occur in our bodies.



Ä°lgili resim




Ä°lgili resim



YANGINALARA, İNSANLARA VE DOĞAYA İLK YARDIM  BİLGİSAYAR KODLARI  YARDIMI İLE Mİ YAPMALIYIZ ?

Bu sorunun cevabı kesinlikle evet. Artık insnalara, doğaya ilkel metotlar ile müdahale etmeyelim.

Bilgisayar kodları ile tüm canlıların ısılarını artırıp düşüre biliriz.

Canlıların ısılarını bilgisyar kodları ile düşürüp artırabileceğimizi öğrendiğimize göre felaket ler sırasında bu bilgimizde mutlaka faydlanmalıyız. Mesela yangınlar sırasında, yangın ortamında bulunan tüm canlıların ısılarını düşürelim. Böylelikle hem ortaya çıkabilecek can kayıplarını önleriz hemde ormanlarımızın daha az yanmasını sağlamış oluruz. Mesela yangınlar sırasında, yani yangınların meydana geldiği yerlerdeki tüm canlıların ; insanların, hayvanaların, ağaçların, çiçek gibi bitkilerin, çimlerin ısı değerlerini düşürelim.

Yangın alanlarındaki ağaçların , bitkilerin sıcaklık değerlerini düşürdüğümüzde yangınalarda sonra ormanı soğutma çalışmaları yapmak zorunda kalmayız. Buda bizler için inanılmaz kolaylıklar
sağlayacaktır. Yani yangın sonucu ısınan ormanı soğutmak için tonlarca su taşımak zorunda kalmayacağız.

Böylelikle yangınlar sırasında daha çok insan ve hayvan kurtarmış oluruz ve soğuyan canlılar ve atmosfer sayesinde yangınların daha geniş alanlara yayılmasını önlemiş oluruz. Birde yangınların meydana geldiği yerlerde yaşayan hayvanları bilgisayar kodları ile daha fazla hızlandıralım, yangın alanlarında çıkmalarına yardım edelim.

Canlıların vücut ısılarını düşürdüğümüz gibi artırmamızda mümkündür. Mesela çığ felaketleri meydana geldiğinde, yada gezginler dağlarda mahsur kaldığında, bilgisayar kodları ile vücut ısılarını artırdığımızda, kurtulma ihtimali az olan kimselerin kurtulmalarına yardım etmiş oluruz.  Aşırı soğuklar sonucunda vücudumuzda meydana gelecek soğuk yanıklarını, kan krenleri önlemiş oluruz.  Kısacası insanlara ve doğaya ilk yardım bilgisayar kodları yardımı ile yapılmalı.

Kış aylarında kutuplarda yada soğuk alanlarda yaşayan hayvanaların ve insanalrın vücut ısılarını artırarak, hayvanalra ve insanlara daha konforlu bir yaşam suna biliriz.

Kısaca özetleyecek olursak; yangınalar sırasında, ağaçların, bitkilerin ısılarını düşürelim böyelece yangınların daha fazla alanlara yayılmalarını engellemiş oluruz. Çok fazla çaba harcamadan.

Hayvanların ve insanların vücut ısılarını düşelim böyelece insanlar ve hayvanlar yangınlarda daha az etkilenecektir. Hatta insnaların ve hayvanların ölmelerini bile engellemiş oluruz.

Aşırırı soğuk alanlarda yaşayan tüm canlıların ısılarını artıralım, böylece soğuk yerlede yaşayan canlıların yaşam kalitelerini artırmış oluruz. Ölüm tehlikesi ile karşılaşan canlıların vücut ısılarını bilgisayar kodları ile artıralım.
Yani daha da öetleyecek olursak artık, canlılara, doğaya ilk yardım bilgisayar kodları ile yapılmalıdır. Sadece bir tuşa basarak ortaya çıkabilecek devasa yangınları söndürmüş  oluruz, daha da önemlisi insan ve hayvan ölümlerinin önüne geçmiş oluruz.

Bu seneler çok büyük yangınlar meydana geldiği için yazımızıın başlığını yangınlara ilk yardım nasıl yapılmalı diye belirledik. Aslında sadece yangınlara değil tüm müdahaleler bilgisayar kodları yardımı ile yapılmalı. Mesela kalp krizi geçiren hastlara, yada şok tedavisi yapılacak tüm hastlara , kısacası bütün tıbbi müdahaleler artık bilgisayar kodları ile yapılmalı. Böylesi hem daha akıllıca olacaktır daha da önemlisi hastalarımızı kurtarmış oluruz. Çünkü hastalarımızı hastanelere yada ambulanslara yetiştirene kadar bir hayli vakit kayıpları yaşanıyor. Buda  kesinlikle istemediğimiz bir durumdur.
Daha önce ki yazılarımda da yazmıştım. İsanların artık , otomotik yapay zeka doktorları olmalı. Bana şu olduğunda şunu yap diye. Mesela kalbim durduğunda kalbimin çalışmasını sağla, beyin kanaması geçirdiğimde şunu yap diye komutlar olsun.  Vücudumuzda kesikler olduğunda kan kaybı yaşıyorsak bilgisayar kodları ile bizlere tampon yapılarak ölmemiz yada vüdudumuzun çok fazla zara görmesi engellensin. Yani tüm canlıların otomotik doktorları olsun, komutlar vermemize gerek kalmadan, bize tüm müdahaleler yapılsın.
Yapay zeka doktorumuz vücudumuza yaptığı tüm müdahaleleri bizlere rapor etsin.  Rapor çok önemli çünkü vüdumuza her hangi bir şey olduğunda bu dumdan haberdar olmamız gerekir
Tabi yapay zeka doktorumuzun bize tüm müdahaleleri yapa bilmesi için tüm hastalıkları ve vücudumuzda oluşacak tüm komplikasyonları  tanımlamamız gerekecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder