25 Temmuz 2019 Perşembe

Air Pollution Will Not Happen in the Future


Ä°lgili resim



1 hectare pine forest produces 30 tons of oxygen per year, we can increase this rate as much as we want. In other words, when we increase the oxygen rate produced by pine trees by 50 times, we produce 1500 tons of oxygen per year. Thus, there is no such thing as air pollution, especially in crowded cities such as Tokyo, Istanbul, we complain about air pollution. In fact, we say that we transfer the cities of Kallabalık to other cities. When we increase the amount of oxygen produced by the trees, air pollution will be eliminated. So we won't have to move our cities because of air pollution.
Thanks to the trees that produce enough oxygen, oxygen-producing machines will not be needed ...........
So how do we do that, of course, by checking the cells of our trees. Thanks to cell control, we can keep the amount of oxygen produced by the trees at the desired rate.

We also need to increase the rate of carbon dioxide absorption of trees. Every tree planted normally absorbs 12 kg of carbon dioxide per year. When we increase this rate to 100 times, a tree absorbs 1200 kg of carbon dioxide per year. We can make our trees absorb 200 times more carbon dioxide. So there is no such thing as air pollution.

Preventing air pollution with filters is a very old and primitive method. We can control the flowers of trees, the cells of all plants, so that plants can produce more oxygen and absorb more carbon dioxide. With birth control pills, we can control the birth rates and produce more oxygen in the trees and absorb more carbon dioxide. So how much should this rate be? We need to increase our plants by not killing them, maybe 100, maybe 100 times.


Now, where did you come up with the idea of increasing the oxygen content? I watched a video on Facebook and saw that they were inflating a balloon. So normally we can't inflate balloons with flowers, but this flower produces so much oxygen that even the balloon inflates. How could they have done that? Of course, the plant's cells by increasing the rate of oxygen production by controlling the method


Gelecekte Hava kirliliği Diye Bir Şey Olmayacak 

1 hektar çam ormanı yılda 30 ton oksijen üretir,  biz bu oranı sanırım istediğimiz kadar arttırabiliriz. Yani  çam ağaçlarının ürettiği oksijen oranını 50 kat arttırdığımızda   yılda 1500 ton oksijen üretmiş oluruz.Tabi bu oranı daha da artırabiliriz belki 100 kat, belki 200 kat gibi . Böylece hava kirliliği diye bir durum olmaz, Özellikle Tokyo, İstanbul gibi kalabalık şehirlerde hava kirliliğinde yakınıyoruz. Hatta kallabalık şehirleri diğer şehirlere aktaralım diyoruz.  Ağaçların ürettiği oksijen miktarını arttırdığımızda hava kirliliği ortadan kalkacaktır. Böylece hava kirliliği yüzünden şehirlerimizi taşımak zorunda kalmayacağız.
Yeterli oksijen üreten ağaçlar sayesinde oksijen üreten makinalara da ihtiyaç duyulmayacak...........
Peki bunu nasıl yapacağız, tabiki de ağaçlarımızın hücrelerini kontrol ederek. Hücre kontrolü sayesinde ağaçların oksijen üretme miktarını istediğimiz oranda tutabiliriz.

Birde ağaçların karbondioksit emme oranını artırmamız gerekir.  Normalde dikilen her ağaç yılda 12 kg karbondioksit emer. Biz bu oranı 100 katına  çıkardığımızda bir ağaç yılda 1200 kg karbondioksit emer.Hatta bu oranı daha da artırabiliriz. Ağaçlarımızın 200 kat daha fazla karbondioksit emmesini sağlayabiliriz. Böylece hava kirliliği diye bir şey böylece kalmayacaktır.

Hava kirliliğini filtreler ile önleme çok eski vede ilkel bir methottur. Ağaçların çiçeçeklerin, kısaca tüm bitkilerin hücrelerini kontrol ederek bitkilerin daha çok oksijen üretmesini daha çok karbondioksit emmesini sağlayabiliriz. Doğum kontrol haplarıyla doğum oranları kontrol edildiği gibi ağaçlarında daha çok oksijen üretmesini , daha çok karbondioksit emmesini sağlayabiliriz. Yani bu oran ne kadar olmalıdır? Bitkilerimizi öldürmeyecek oranda arttırmalıyız, belki 100 belki 1000 kat arttırabiliriz.

Şimdi diyeceksiniz bu oksijen oranını arttırma fikri nerede çıktı? Facebook ta video izlerken bir çiçekle balon şişirdiklerini gördüm. Yani normalde çiçeklerle balon şişiremeyiz, fakat bu çiçek o kadar çok oksijen üretiyor ki balon bile şişire biliyor. Bunu nasıl yapmış olabilirler ? Tabiki de bitkinin   hücrelerini  kontrolü yöntemiyle oksijen üretme oranını artırarak yapmışlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder