13 Temmuz 2019 Cumartesi

In the future maybe we won't have to bake bread




This is how easy it will be. For example, when we supply the growth hormones of the sunflower seeds until they reach a bread size, we will have a huge bread. Moreover, we do not have to cook this bread. So we can use solar energy.
So we do not have to use wood or natural gas to cook our bread. Of course, we can do this by growing chestnuts, almonds and walnuts. So if we secrete growth hormone until a chestnut reaches the size of a bread, we have a huge bread.

In other words, with the growth hormone secretion method, we can avoid the fear of hunger in the future by making huge fruits and vegetables.


Gelecekte  belki ekmek pişirmek  zorunda kalmayacağız

Bu nasıl mı olacak çok kolay. Mesela ay çekirdeklerinin büyüme hormonlarını bir ekmek büyüklüğüne ulaşıncaya kadar sağladığımızda kocaman bir ekmeğimiz olacaktır. Üstelikte bu ekmeğimizi pişirmek zorunda kalmayız. Böylece  güneş enerjisinden faydalanmış oluruz.
Yani ekmeğimizi pişirmek için odun ve ya doğalgaz kullanmak zorunda kalmayız.  Tabi bunu kestane , badem ve cevizleri büyüterek de yapabiliriz. Yani bir  kestaneyi ekmek büyüklüğüne gelinceye kadar büyüme hormonunu salgılar isek kocaman büyük bir ekemeğimiz olur.

Yani büyüme hormonu salgılama yöntemiyle gelecekte duyulan açlık korkusunun önüne geçebiliriz devasa meyveler ve sebzeler yaparak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder