21 Eylül 2019 Cumartesi

Are our products manufactured with the wrong metals?



Benefits of magnesium and silicon metals

Silicon metal strengthens and renews our bones. Another feature of the silicon is that it has a very bright color. Incredible but true silicon metal is brighter and healthier than diamond. Diamond is glass found in nature. This element does not have the property of improving our body. So instead of wearing a diamond jewelry, wearing a jewelry made of silicon is more healthy for our body.

Magnesium metal also provides significant benefits to our muscle and bone structure. Since the benefit of magnesium on the body is very important, we need to produce our tools and equipment from this metal whenever possible. We have now learned that this metal is used in making computers and mobile phones because it is very very lightweight. But with Magnesium metal, it is much healthier if we produce not only mobile phone, computer, but also all kitchen utensils (pans, pots, spoons, dishwashers, kitchen robots, mixers, refrigerators), washing machines, cars, car casters and planes from magnesium metal.
If we produce our jewelry with magnesium metal, we wear healthier jewelry.
We even produce these products with silicon and magnesium metals. Because these two elements have very important benefits on human health.
As much as the food we consume is very important in the containers we cook our food.
Producers should abandon the wrong production habits. In other words, instead of the aluminum element, they should make use of magnesium and silicon elements to produce their products.
For example, in order to obtain aluminum, the producers need a temperature of 2.702 C, while only 1.091 C is needed for the magnesium element. This is an incredible advantage for a manufacturer to reduce costs. In addition, instead of aluminum magnesium and silicon element products to consumers' service by offering consumers to use healthier products are provided.


Cans should be made in magnesium element. The boxes that we currently use are made of tin or glass. The food in tin cans smells incredibly bad. Too much heat is needed when making glass jars. We need to use magnesium instead of glass jars. so
we prevent the world from overheating.
In addition, wallpapers, frames, sculptures, souvenirs such as watches should be made of magnesium or silicon element. Because these two elements are incredibly beneficial for human health.
In short, because we are conscious in this age, harmful elements such as gold, silver and aluminum should be replaced by silicon and magnesium, which are very important for human health.


We can paint the accessories inside the churches, mosques and temples with silicon, which is brighter than magnesium. Because at the moment, these structures are mostly decorated with gold and silver. But these two elements are harmful to human health.

In summary, if we produce our cars, planes and all the tools and equipment in our house from magnesium metal which is very light and has a lower melting point compared to aluminum, we will achieve a more accurate and less costly production.

When we produce our products with metals at low heat temperature, we not only reduce our costs, we also reduce global warming, we make positive contributions to human health. We are reducing the warming of our world.


magnezyum elementi ile ilgili görsel sonucu

Magnesium metal


silisyum ile ilgili görsel sonucu

Silicon  metal
I couldn't find a beautiful picture of silicon metal which is very bright, we can use silicon metal instead of diamond.

Today, aircraft are usually made of titanium. But the element magnesium is much more subtle than the element titanium. The specific gravity of titanium is 4.51, while the specific gravity of magnesium is 1.74. So the magnesium element is 2.6 times lighter than the titanium element. But it is necessary to look at the magnetic properties of these elements.

In construction, furniture, faucets and kitchen sinks, the use of magenesium instead of aluminum will be healthier. In short, we need to remove the aluminum element in our lives. Because aluminum has negative effects on health.


Ürünlerimiz yanlış metaller ile mi üretiliyor?

Magnezyum ve silikon metallerinin Faydaları

Silikon metali kemiklerimizi güçlendirir ve yeniler. Silisyumun bir diğer özelliği ise çok parlar bir rengi olması. İnanılmaz ama gerçek silisyum metali elmastan daha parlak vede daha sağlıdır. Elmas doğada bulunan camdır. Bu elementin vücudmuzu iyileştirme gibi bir özelliği bulunmamaktadır. Yani elmas bir takı takmak yerine silisyumdan yapılmış bir takıyı takmamız vücudumuz açısından daha sağlıklıdır.

Magnezyum metali de kas ve kemik yapımız üzerinde önemli faydalar sağlamaktadır. Magnezyumun vücut üzerindeki faydası çok önemli olduğundan mümkün oldukça araç ve gereçlerimizi bu metal den üretmemiz gerekir. Şu anda  bu metal çok çok hafif olduğu için bilgisayar ve cep telefonu yapımında kullanıldığını öğrendim. Fakat biz Magnezyum metali ile sadece cep telefonu, bilgisayar değil, tüm mutfak araç gereçlerimizi (tava, tencere, kaşık, bulaşık makinamızı, mutfak robotlarımızı, mikserlerimizi, buzdolabımızı ), çamaşır makinalarımızı, araba , araba tekerleri ve uçaklar  magnezyum metalinden üretirsek çok daha sağlıklı olur.
Takılarımızı da magnezyum metali  ile  üretirsek daha sağlıklı takılar  takarız.
Hatta silicon ve magnezyum metalleri ile  bu ürünleri üretelim . Çünkü bu iki element insan sağlığı üzerinde çok önemli faydaları bulunmaktadır.
Tükettiğimiz yiyecekler kadar yiyeceklerimizi pişirdiğimiz kaplarda çok önemli.
Üreticilerin yanlış üretim  alışkanlıklarından vaz geçmeleri gerekir. Yani aliminyum elementi yerine , magnezyum ve silisyum elementlerinden faydalanarak ürünlerini üretmeliler.
Mesale aliminyum elde etmek için üreticilerin 2 .470 C sıcaklığa ihtiyaç var iken magnezyum elementi için sadece 1.091 C sıcaklığa ihtiyaç vardır. Buda  bir üreticinin maliyetlerini düşürmesi açısından inanılmaz avantaj sağlıyor. Birde  aliminyum yerine magnezyum ve silisyum elementinden oluşan ürünleri tüketicilerin hiznetine sunarak tüketicilerin daha sağlıklı ürünler kullanmalarını sağlamış olurlar.

Konserve kutuları magnezyum elementinde yapılmalı. Şu anda kullandığımız kutular tenekenden yada camdan  yapılıyor.  Tenekenden yapılan konserve kutularındaki yiyecekeler inanılmaz kötü kokuyor. Cam kavanozları yaparken çok fazla ısıya ihtiyaç var. Cam kavanozlar yerine magnezyum elementinden faydalanmalıyız. Böylece
dünyanın ısınmasını önlemiş oluruz.
Birde duvar kağıtları, çerçeveler, heykeller, saat gibi hediyelik eşyalar magnezyum yada silisyum elementinden yapılmalı . Çünkü bu iki element insan sağlığı için inanılmaz faydalıdır.
Kısaca bu çağda bilinçli olduğumuz için, altın, gümüş, aliminyum gibi zararlı elementlerin yerini insan sağlığı için çok önemli olan silisyum ve magnezyum almalı.

Kiliseler , camilerin ve tapınakların içindeki aksesuarları  magnezyuma göre daha parlak olan silisyum ile boyayabiliriz. Çünkü şuanda bu yapıların  içerisinde büyük oranda altın ve gümüş ile süslenmekte. Fakat bu iki element insan sağlığı için zararlı.

Özetle arabalarımızı, uçaklarımızı ve evimizdeki tüm araç ve gereçlerimizi  çok hafif olan ve erime noktası aliminyuma göre çok daha düşük olan magnezyum metalinden üretirsek daha doğru ve  daha az maliyetli  bir üretim gerçekleştirmiş oluruz.

Düşük ısı sıcaklığında  metaller ile ürünlerimizi ürettiğimizde sadece maliyetlerimizi azaltmış olmuyoruz, birde küresel ısınmayı azaltmış oluyoruz , insan sağlığı üzerinde olumlu katkılar sağlamış oluyoruz.Böylece iklim değişikliği üzerinde çok önemli katkı sağlamış oluyoruz. Dünyamızın ısınmasını azaltmış oluyoruz.

Günümüzde uçaklar genellikle titanyum elementinden yapılmaktadır. Fakat Magnezyum elementi titanyum  elementine göre çok daha hafiftir. Titanyumun  özgül ağırlığı 4.51 iken  magnezyumun özgül ağırlığı 1.74 tür. Yani magnezyum elementi titanyum elementinden 2.6 kat daha  hafiftir. Fakat bu elementlerin magnetic özelliklerine bakmak gerekir.

İnşaat  yapımında, mobilyalarda, musluk ve mutfak lavabolarının yapımında da aliminyum yerine magenezyum elementinin kullanılması daha sağlıklı olacaktır. Kısaca aliminyum elementini tamen hayatımızda çıkarmamız gerekir.  Çünkü aliminyum sağlık üzerindeolumsuz etkileri vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder