25 Eylül 2019 Çarşamba

How Good Seeds Should Be?


We can extend the spike of  sesame, flax, rice spike and other agricultural products to increase the amount of food. For example, rice spike  are 1 or 2 meter  long. Let's make the grains of agricultural products be larger.

So we can buy too many products in a small area. So we will not need large agricultural areas. We will be benefiting very efficiently in vertical agriculture.

green rice fields ile ilgili görsel sonucu



Ä°lgili resim

Extend the spike of lavender flowers by 1 or 2 meters

We can extend the ears of lavender flowers by 1 or 2 meters. Thus, there will be an incredible increase in agricultural products. Increasing food prices will also decrease.



Ä°lgili resim


In addition, if we increase the pollen in the flowers, we will make our bees work much easier. Our bees will collect more honey.

İyi Tohumlar Nasıl   Olmalı?
Yiyecek miktarını artırmak için pirinç  başakları' nın ve diğer tarım ürünlerinin başaklarını uzatabiliriz. Mesala pirinç başakları 50 cm uzunluğunda olsun . Birde tarım ürünlerinin  tanelerini daha iri olmasını sağalayalım.

Böylece küçük bir  alanda çok fazla ürün alabiliriz. Yani geniş tarım alanlarına ihtiyacımız olmayacak. Dikey tarımda çok verimli bir şekilde faydalanmış olacağız.
Lavanta çiçeklerinin başaklarını 1 yada 2  metre uzatabiliriz. Böylece tarım ürünlerinde inanılmaz artış olacaktır. Artan gıda fiyatları da düşecektir.
Birde çiçeklerdeki polenleri artırırsak arılarımızın işini çok daha kolaylaştırmış oluruz. Arılarımız daha çok bal toplayacakalrdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder