22 Eylül 2019 Pazar

Liquid glass fiber as a conductor


Nowadays, Tin, silver, copper, gold are used as conductors in computers and other electronic devices. However, instead of these elements, liquid glass fibers should be used as conductors, because liquid  glass fibers are much more conductive than the elements mentioned above. If we want our computers, airplanes, televisions, phones, kitchen robots to make our electronic products work faster, we should use liquid glass fiber as conductor.

liquid glass fiber ile ilgili görsel sonucu



We can measure time faster by making liquid glass fiber batteries instead of atomic cesium clocks. Because the conductivity of liquid glass fiber is too much. At the speed of light.

Ä°lgili resim




Likit cam elyaf ın iletken olarak kullanımı
Günümüzde bilgisayarlarda ve diğer elektronik eşyalarda iletken olarak Tin elementi , gümüş, bakır, altın gibi  elementler kullanılmaktadır. Fakat bu elementler yerine iletken olarak likit cam elyaf kullanılmalı ,çünkü cam elyaf yukarıda saydığım elementlere göre çok daha iletkendir. Bilgisayarlarımızın, uçaklarımızın, televizyonlarımızın ,telefonlarımızın, mutfak robotlarımızın kısaca elektronik ürünlerimizin  daha  hızlı çalışmasını istiyorsak iletken olarak likit cam elyaf kullanmalıyız.

Atomik caesium saatler yerine likit cam elyaf bataryalar yaparak zamanı daha hızlı ölçebiliriz. Çünkü likit cam elyaf ın iletkenliği çok fazla. Işık hızında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder