4 Ekim 2019 Cuma

Benefits of Potassium on Plants


If we want our plants to grow quickly and look bright, we must feed our plants with potassium minerals.
So instead of polishing our tulips, roses, spraying, we should give these plants potassium. Thus, we give our flowers a natural shiny appearance.
We do not have to spray and polish our pine trees in the new year.
Some of the flowers we see in nature have a bright appearance because they are rich in potassium.
When we make our flowers, grass and trees brighter with potassium, we benefit more from the sun. Because this shine in our plants will serve as mirrors, in countries with less sun, they will benefit from more sun without the help of plants.
Thus, we will prevent unnecessary pollution of our world. Because we use sprays to decorate our flowers. We have to spend a lot of energy while doing these. In this way, we are polluting our world. But we can make natural mirrors just by feeding our plants with potassium.

Of course, another very important feature of the potassium mineral forget.Potassium allows our plants to grow fast.


Ä°lgili resim

Like yellow crocus flowers, we can add such a bright appearance to all our flowers with potassium.



Potasyumun Bitkiler üzerindeki Faydaları
Bitkilerimizin çabuk büyümesini ve parlak görünmesini istiyorsak ,bitkilerimizi potasyum minerali ile beslemeliyiz.
Yani lalelerimizi, güllerimizi,  sprey sıkarak parlatmak yerine, bu bitkilerimize potasyum vermeliyiz. Böylece çiçeklerimize doğal bir parlak görünüm kazandırmış oluruz.
Yeni yılda çam ağaçlarımıza sprey sıkıp parlatmak zorunda kalmayız.
Doğada gördüğümüz bazı çiçekler potasyum açısından daha zengin oldukları için parlak görünümen sahiptirler.
Çiçeklerimizi, çimlerimizi, ağaçlarımızı potasyum ile  daha parlak bir hale getirdiğimizde güneşte daha fazla yararlanmış oluruz. Çünkü bitkilerimizdeki bu parlaklık ayna görevi göreceği için, güneş az olan ülkelerde aynlar olmadan bitkiler yardımı ile daha fazla güneşten faydalanmış olacaklar.
Böylece dünyamızın gereksiz kirlenmesinin de önüne geçmiş olacağız. Çünkü çiçekelerimizi süslerken spreylerden faydalanıyoruz. Bunları yaparken bir sürü enerji harcamak zorunda kalıyoruz.Bir de ayna yaparken bir sürü malzemeden faydalanıyoruz.  Böylde dünyamızın kirlenmesine yol açıyoruz. Ama sadece potasyum minerali ilebitkileirmizi besleyerek doğal aynalar yapa biliriz.
Tabiki potasyum mineralinin bir diğer çok önemli özelliğini unutmayalım.Potasyum bitkilerimizin hızlı büyümesini sağlar.

Sarı çiğdem çiçeği gibi tüm çiçeklerimize potasyum ile böyle parlak bir görünüm katabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder