10 Ekim 2019 Perşembe

Are the patients being treated incorrectly?



Sadly, the answer is yes. You ask why? Because today they still use medicines to treat patients. However, most of the illnesses that cannot be cured are made by regulating the attack of people's bodies with the codes of the computer. These diseases include cancer, muscle weakness, stroke, heart attack.
These diseases are not caught due to any vitamin deficiency. We are caught because they disrupt the DNA of our bodies with computer programs. So we need to get help in computer codes to improve our body. Not drugs. Many patients have already died while being treated with drugs. So the method of treating patients is very wrong and primitive. I am glad to say that now the method of treating patients with drugs is very primitive and wrong.
With the help of computer codes, it is possible to help patients whose kidneys and lungs are depleted. Instead of transplanting the kidneys to the patients, the kidneys can be regenerated.

I saw a book called DNA not fate, a book by Steven J. Heine. I think children with down syndrome have been damaged by DNA codes in these children's DNA structures. We can correct the DNA of these children with the help of computer codes. We can cure mental patients. We can even make people smarter.


The Nobel Prize should now be given to those who treat patients with the help of computer codes, not drugs. The method of treating patients with drugs is a very wrong and primitive method. Already many patients are waiting to be treated for such many years.

Ä°lgili resim





Ä°lgili resim



When we change any letters or numbers in the tables we have seen above, we can cause a person to change his life completely. So if we want to make a person very intelligent, cancer, paralysis, heart disease or mentally ill. But let us make people much smarter than they are, they shouldn't ruin people's health.
In fact, all the world's creatures, the human race's intelligence level 100 - 500% or more to increase. For example, people should be very intelligent, animals should be very intelligent.



Image result for down sendromlu




Image result for dna is not destiny

Related image


Hastalar Yanlış Mı Tedavi Ediliyor?

Üzülerek söylüyorum bu sorunun cevabı  evet. Neden mi? Çünkü günümüzde hala, hastaları tedavi etmek için ilaçlardan faydalanıyorlar. Halbuki yakalandığımız tedavisi imkansız hastalıkların çoğu bilgisar kodları ile insanların vücutları saldı düzenleyerek yapılıyor. Bu hastalıklar kanser, kas zayıflığı, felç, kalp krizi  gibi hastalıklardır.
Bu hastalıklara her hangi bir  vitamin eksikliği nedeni ile yakalan mıyoruz. Bilgisayar programları ile vücudumuzun DNA sını bozdukları için yakalanıyoruz. Dolayısıyla vücudumuzu iyileştirmek içinde bilgisayar kodlarında yardım almalıyız. İlaçlardan değil. Zaten bir çok hasta ilaçlarla tedavi edilirken hayatlarını kaybettiler. Yani hastaları iyileştirme methodu, çok yanlış vede ilkel. Sevinerek söylüyorum artık hastaları ilaçlar ile tedavi etme methodu, çok ilkel ve yanlış.
Bilgisayar kodları yardımı ile belki böbrekleri ve ciğerleri tükenen hastalara da yardım edilebilinir. Hastalara böbrek nakletmek yerine hastaların böbrekleri yeniden oluşması sağlanabilinir.

DNA kader değil diye bir kitap gördüm Steven J. Heine ait bir kitap.  Down sendrom'lu çocuklar sanırım bu çocukarın dna yapılarına bilgisayar kodları ile zarar verilmiş. Bu çocukların DNA larını bilgisayar kodları yardımı ile düzeltebiliriz. Akıl hastalarını iyileştirebiliriz. Hatta insanları daha zeki yapabiliriz.
Yukarıda görmüş olduğumuz tablolarda her hangi bir harf yada sayıyı değiştirdiğimizde, bir insanın  hayatını tamamen değişmesine yol açabiliriz. Yani eğer  istiyorsak bir insanı çok zeki, kanser, felç, kalp hastası yada akıl hastası yapabiliriz. Ama biz insanları hatta olduklarından çok daha  zeki yapalım, insanların sağlığını bozmayalı.
Hatta bütün dünya canlıların, insan ırkının zeka seviyesini % 100 - 500 oranında yada daha fazla arttırsın.  Mesela insanlar çok zeki olsun, hayvanlar çok zeki olsun.

Birde Nobel ödülü  artık hastaları ilaçlar yardımı ile değil  bilgisayar kodları yardımı ile tedavi eden kimselere verilmeli. Hastaları ilaçlar ile tedavi etme yöntemi çok yanlış vede ilkel bir yöntemdir. Zaten bir çok hasta böyle uzun yıllar tedavi edilmek için bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder