21 Ekim 2019 Pazartesi

Dentists And Other Doctors Intervention To Patients With Artificial Intelligence



The human body should be taught to doctors with the help of how it codes. For example, what is the secretion in our mouth? How can this secretion not eat food in our mouths? They can change the secretions that occur in our mouth with brain capture, make the secretion formed in our mouth more sticky and make the food stick to our palates. When this happens, our oral health naturally deteriorates. Our teeth decay faster. Our mouths smell.

In addition, the brain can capture a person's teeth without pain. For example, there is no bleeding in your mouth, only in the place of your teeth, very cold, drowsiness, and you feel like you have dilated vessels.
When our teeth are pulled, they give us a drowsiness on 2 or 3 teeth. But with the seizure of the brain, there's only numbness in our teeth. And this numbness certainly doesn't hurt you. We're hurting the needle. But with this method you certainly do not hurt. But there's no need for them. With the help of artificial intelligence, they can do all of them with the help of computer codes only.
Dentists do not need to make filling teeth. When the tooth falls, they can extract new teeth with the help of artificial intelligence.


 All operations can be performed with the help of artificial intelligence without the need to cut people's bodies. For example, there is no need to break the patient's chest to perform heart surgery. Vascular blockages can be opened with the help of artificial intelligence.
When there is a blockage in our brain vessels, as in cardiovascular blockage, this blockage should be removed with the help of artificial intelligence.
In other words, dentists and other doctors should now intervene in patients with the help of artificial intelligence.


We are able to design a person with the help of artificial intelligence.
You can make as many hairs as you want in a human, we know how to change our eye color, we can adjust our height and weight.
We can rejuvenate the organs of our bodies, our blood. So we should give our computer commands like this. If my blood levels fall below that level, do this. Let our computer warn us to eat these foods or take these drugs. So all organs in our body to renew itself so you can repair. So there's no such thing as aging. Our stomach, lungs, kidneys automatically renew itself. When we do this, there's no such thing as an old man. A lot of people want to look young like a daughter or son. I think we can only do this in a year.


 You can do all this automatically. The patient doesn't need to go to the doctor's every day. Or doctors don't need to visit their patients. Nowadays, all people should be artificial intelligence doctors. So do this when you tell me ...........
With artificial intelligence all people need improvement. We can even prosecute all people to the same health standards. So people will recover and recover to health without realizing that they have become ill.

Anti-virus programs should be developed to prevent people from taking their brains. I am very sad to write that when this is not done, sometimes the killers take over our brains and disrupt our health. They damage our lungs, brain, heart and other organs, causing us to lose our lives. So we're being assassinated. A lot of people don't even know that.


We can only eliminate this by protecting my brain with anti virus programs. So if we want to survive, we have to do it.


In addition, every person should be protected by anti-virus programs by the health ministry. The capture of people's brains must be prevented. Anti virus program is not a very difficult task to do.


Related image



Image result for yapay zeka doktor




Diş Hekimleri Ve Diğer Doktorlara Yapay Zeka Yardımı ile Hastalara Müdahale Etmeleri Çok Acil Öğretilmeli

İnsan vücudu nasıl çalışıyor bunu kodlar yardımı ile doktorlara öğretilmeli. Mesela ağzımızda oluşan salgı nedir? Bu salgı nasıl olursa ağzımızda yiyecekler birikmez?  Beyin ele geçirme ile ağzımızda oluşan salgıları değiştirebiliyorlar, ağzımızda oluşan salgıyı daha yapışkan hale getirip yemeklerin damaklarımıza yapışmasını sağlıyorlar. Böyle olduğu zaman  ağız sağlığımız doğal olarak bozuluyor. Dişlerimiz daha çabuk çürüyor. Ağzımız kokuyor.
Birde beyin ele geçirme ile bir insanın dişini hiç bir ağrı sızı olmadan çıkarabiliyorlar. Mesela ağzınızda hiç kanama olmuyor, sadece dişinizin çıkan yerinde , çok hafif soğukluk, uyuşukluk, ve damarlarınızda genişeme varmış gibi  hissediyorsunuz. 
Dişimiz çekilirken bize iğne yaptıklarında 2 yada 3 dişimizin üstünde uyuşukluk olur. Fakar beyin ele geçirme ile sadece çıkan dişimizin yerinde uyuşukluk oluyor. Ve bu uyuşukluk kesinlikle canınızı acıtmıyor. İğne yapılırken canımız acıyor. Fakat bu metot ile canınız kesinlikle acımıyor.Normalde çürüyen dişimizi doktorun çıkarması için önce bize iğne yapması sonrada bir pense yardımı ile dişimizi çekmesi gerekir. Fakat bunlara hiç gerek yok. Yapay zeka yardımı ile sadece bilgisayar kodları yardımı ile  bunların hepsini yapabiliyorlar.


Diş hekimlerinin dolgu diş yapmalarına da gerek yok. Dişimiz düştüğünde yapay zeka yardımı ile yeni diş çıkarabiliyorlar.


 Bütun ameliyatlar yapay zeka yardımı ile insanların vücutlarını kesmeye gerek kalmadan yapılabilinir. Mesela kalp ameliyatı yapmak için hastanın göğüs kafesini kırmaya gerek yok. Yapay zeka yardımı ile damar tıkanıklıkları açılabilinir.


Kalp damar tıkanıklığında olduğu gibi beyin damarlarımızda bir tıkanıklık olduğunda yapay zeka yardımı ile bu tıkanıklık giderilmeli.


Yani diş hekileri ve diğer doktorlar artık hastalara yapay zeka yardımı ile müdahale etmeli çok eski ve ilkel metotlar olan iğne yapma, vücudu kesme gibi  hastalarını iyileştirme yöntemini çok acil terk etmeliler.


Yapay zeka yardımı ile bir insanı dizay edebiliyoruz.
Bir insanda istediğiniz sayıda saç yapabiliyorsunuz, göz rengimizi değiştire biliyoruz , boyumuzu ve kilomuzu ayarlayabiliyorsunuz.


Vücudumuzun organlarını, kanımızı gençleştirebiliriz. Yani bilgisayarımıza şöyle komutlar vermeliyiz. Kan değerlerim şu seviyenin altına düşerse şunu yap. Bilgisarımız bizi uyarıp şu yiyecekleri tüket yada şu ilaçları al desin.  Yani vücudumuzdaki tüm organlar kendini yenilesin yani onarsın. Böylece yaşlanma diye bir şey olmaz. Midemiz, ciğerlerimiz, böbreklerimiz kendini otomatik olarak  yenilesin. Bunu yaptığımızda yaşlı insan diye bir şey olmayacak. Bir çok insan kızı yada oğlu gibi genç gözükmek istiyor. Bunu sanırım sadece 1 sene içerisinde gerçekleştirmemiz mümkün.


 Bütün bunları otomotik olarak da yapabiliyorsunuz.  Hastanın her gün doktorun ayağına gitmesine gerek yok. Yada doktorların hastalarını ziyaret etmelerine gerek yok. Günümüzde tüm insanların yapay zeka doktoru olmalı. Yani bana şu olduğunda şunu yap...........
Yapay zeka ile tüm insanların iyileştirilmesi gerekir.  Hatta bütün insanlar aynı sağlık standarlarına kovuştura biliriz. Böylece insanlar hastalandıklarını anlamadan iyileşip sağlığına kavuşacaklar.

İnsanların beyinlerini ele geçirmeyi önleyen anti virüs programları geliştirilmeli. Çok üzülerek yazıyorum, bu yapılmadığı zaman bazen  katil kimseler beynimizi ele geçirip sağlığımızı bozuyorlar. Çiğerlerimize, beynimize , kalbimize ve diğer organlarımıza zarar vererek, hayatımızı kaybetmemize yol açıyorlar. Yani suikaste uğruyoruz. Bir çok insan bunu bilmiyor bile.

Bunu sadece anti virus programları ile beynimi koruyarak bertaraf edebiliriz. Yani hayatta kalmak istiyorsak bunu mutlaka yapmalıyız.

Birde sağlık bakanlığı tarafından her insan anti virüs programları ile mutlaka korunmalı. İnsanların beyinleri ele geçirilmesi mutlaka önlenmeli. Anti virus programı yapmak çok zor bir iş olmasa gerek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder