9 Ekim 2019 Çarşamba

Can we prevent global warming and prevent wasting of water resources by making people lint-free?

Can we prevent global warming and prevent wasting of water resources by making people lint-free?
The answer to this question is yes. Normally all people have hairs on their body. We spend a lot of time in the bathroom to get rid of these hairs and we have to consume a lot of water. In order to prevent this unnecessary waste, it is better to make people lint with the help of computer codes. So we don't waste too much water and not kill our time.
In addition, we use the razor to get rid of these hairs, laser hair removal, such as the world is polluted by materials.
When we use the technology consciously, we get rid of all these negativities. We will both save time and prevent pollution of the world. I don't even want to think about how much the body's hair of 7.5 billion people pollutes the world.
Approximately 6 billion of the world's population is 7.6 billion, and people over the age of 14 are constituted. In other words, 6 billion people use materials to get rid of their hair unnecessarily. This means that our water resources both decrease and disappear. In other words, if the precautions are not taken, we will see more dead seas, dead lakes and dead rivers in the future. So we are consuming our planet very quickly. We need to abolish non-compulsory consumption in our lives.

Ä°lgili resim

İnsanları tüysüz yaparak küresel ısınmanın önüne geçebilir ve su kaynaklarının boşa harcanmasını engelleyebilir miyiz?
Bu sorunun yanıtı evet. Normalde bütün insanların vücudunda tüy çıkıyor. Biz bu tüylerden kurtulmak için banyoda hem çok vakit harcıyoruz hemde çok su tüketmek zorunda kalıyoruz. Bu gereksiz israfın önüne geçmek için insanları bilgisayar kodları yardımı ile tüysüz yapsak çok daha iyi olacaktır. Böylece hem çok fazla su harcamamış oluruz  ve de  vaktimizi öldürmemiş oluruz.
Birde bu tüylerden kurtulmak için kullandığımız jilet, lazer epilasyon gibi meteryaller yüzünden dünya kirleniyor. 
Teknoji 'yi bilinçli  kullandığımızda tüm bu olumsuzluklardan kurtulmuş oluruz. Hem vakit tasarrufu sağlamış oluruz hemde dünyanın kirlenmesini önlemiş oluruz.
7.6 milyar olan dünya nüfusunun yaklaşık 6 milyarını 14 yaş üstü kişiler oluşturmaktadır. Yani 6 milyar insan gereksiz yere tüylerinden kurtulmak için meteryallerden faydalanıyorlar. Bu da su kaynaklarımızın hem azalması hemde yok olması demektir. Yani önlem alınmazsa gelecekte daha çok ölü denizler, ölü göller, ölü nehirler göreceğiz.Yani yaşadığımız gezegenimizi çok hızlı tüketmiş oluyoruz. Zorunlu olmayan tüketimleri hayatımızda kaldırmamız gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder