19 Ekim 2019 Cumartesi

Are Irons, Hair Straighteners, Hair Removal Tools, Hair Dye Among Unnecessary Primitive Tools?




The answer is yes. For example, even in this age, people look at irons as great saviors. Because I saw it in a balloon experiment, when an inflated balloon is dipped into a nitrogen-filled container, it shrinks. When they take off in this container, the balloon becomes the same as before the explosion. In other words, if there is a chemical layer in the laundry detergents that will flatten our clothes, we do not need to flatten our clothes. For example, we use keratin to straighten our hair. When they add keratin into laundry detergents, we will not need to iron.

For example, let's not straighten our hair with keratin. Because we can straighten our hair by controlling our hair cells with the help of computer. Hair straighteners are among the primitive tools used today. We also lose incredible time at the hairdresser and at home while we blow our hair, and also cause the world to warm up.
By controlling our hair cells, we can ensure that our hair is the color we want.
Let's check the cells in the hairs of people's body to prevent them from growing. Laser hair removal tools are among the primitive tools used today.

When we remove these unnecessary tools in our lives, we lead a more comfortable life and prevent environmental disasters by preventing global warming.

Image result for brezilya hair dye



Image result for saç düzleştirici






Image result for ütü kazası



Ütüler, Saç düzleştiricileri , Epilasyon Aletleri, Saç Boyaları Gereksiz Olan İlkel  Araç Gereçler Arasında Mı?

Bu sorunun cevabı evet. Mesela bu çağda bile ütülere insanlar büyük kurtarıcı olarak bakıyorlar.  Çünkü  yapılan bir balon deneyinde gördüm, şişirilmiş bir balon nitrojen dolu bir kaba batırıldığında büzüşüyor. Bu kapta çıkardıklarında ise balon eskisi gibi patlamadan önceki haline geliyor.  Yani çamaşır deterjanlarının içerisinede elbiselerimizi düzleştirecek bir kimyasal katsalar elbiselerimizi düzleştirmemize yani ütülememize  gerek kalmaz.  Mesela saçlarımızı düzleştirirken keratin kullanıyoruz.  Çamaşır deterjanlarının içerisine keratin kattıklarında ütü yapmamıza gerek kalmayacaktır.

Mesela saçlarımızı da artık keratin ile düzleştirmeyelim. Çünkü Bilgisayar yardımı  ile saç hücrelerimizi kontrol ederek saçlarımızı  düzleştirebiliriz. Saç düzleştiricileride günümüzde kullanılan ilkel araçlar arasında yer almaktadır. Birde saçlarımıza fön çekerken kuaförde ve evde inanılmaz zaman kaybediyoruz, bir de dünyanın ısınmasına yol açıyoruz.
Saçlarımızı da saç hücrelerimizi kontrol ederek istediğimiz renkte olmasını sağlaya  biliriz.
İnsanların vücutlarındaki tüyleride hücrelerimizi kontrol ederek çıkmasını önleyelim. Lazer epilasyon aletleride günümüzde kullanılan ilkel araçlar arasında.


Gereksiz olan bu araç gereçleri hayatımızda çıkardığımızda, hem daha konforlu bir yaşam sürmüş oluruz, hemde küresel ısınmanın önüne geçerek çevre felaketlerini önlemiş oluruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder