18 Ekim 2019 Cuma

Should women only have menstruation when they want to have children?


Do women need to have one menstrual period? In fact, women don't have to have menstruation every month. According to a research on the internet, the purpose of menstrual bleeding is to renew the inner layer of the uterus in order for a possible pregnancy to occur in each menstrual cycle and to develop in suitable conditions.
Since a woman will not want to have children all her life, medical help should be taken to ensure that women have their period only when they want to become pregnant. When we do this, we offer a more comfortable life for women. As a woman I really really deal with orchids 3-4 days every month is really very but very boring. Instead, all women in the world should have access to menstruation only when they want to have children.


Females normally begin to menstruate at the age of 12 and continue until 45-55. Every month, billions of women suffer unnecessarily. The development of women between the ages of 12-20 is negatively affected. The length of girls is short because they are menstruating. For 30 to 40 years, we become unnecessary menstruation. With the control of our brain cells, we only have to be menstruated when we want to have children. In this case, a few days, months or just a year will be enough to be menstrual.
When we do this, we do not use unnecessary protective pet for 30-40 years. Because billions of women are menstrual, they use protective pads made of cotton and throw them into the trash. They don't have to do that. By simply controlling our brain cells and taking care of our health, we can greatly prevent global warming. We will prevent the emergence of huge heaps of garbage.


When we prevent women from becoming menstruated by controlling brain cells, we provide a very comfortable life for women. It is very difficult for women to have menstrual pain for 2-3 days.
We will also benefit economically. We can produce clothes with cotton we will spend on protective pads. This is good news for people who can't buy clothes because they find clothes expensive today.
With this method, women will not have to use birth control pills unnecessarily. Men will not have to use a condom.
That is, by controlling our brain cells, we prevent unnecessary use of resources.

While preserving and improving human health, a more modern and more accurate artificial intelligence method should be used instead of primitive health methods.



When we do this, we can achieve incredible economic savings. We do not consume unnecessary resources of the world. We do not pollute our world with chemical wastes.

It will be very useful not only in terms of economy but also for women's health. Due to menstrual bleeding, every month, women iron some blood in their bodies. That means the body doesn't work well enough. Menstrual periods should be stopped by intervening in human brain cells with the help of artificial intelligence, that is, women should be menstruated only when they want to have children.
In this case, women will not need to take birth control pills.


Events in the brain during the menstrual cycle (Adet döngüsünde beyinde gerçekleşen olaylar)


beyin, yumurtalıklar, hormonlar ve adet kanaması ilişkisi


Ä°lgili resim


Kadınlar Sadece Çocuk Sahibi Olmak İstediklerinde Mi Adet Olmalı?

Kadınların ayda bir adet olması gerekli mi? Aslında  kadınların her ay adet olması gerekli değil. İnternette yaptığım bir araştırmaya göre adet  kanamasının amacı her adet döngüsünde oluşabilecek muhtemel bir gebeliğin  yerleşebilmesi ve uygun şartlarda gelişebilmesi için rahim iç  tabakasının tazelenmesidir.
Bir kadın hayatı boyunca çocuk sahibi olmak istemeyceğine göre, tıbbi yardım alınarak kadınların sadece hamile kalmak istedikleri dönemlerde adet olması sağlanmalıdır. Bunu yaptığımızda  kadınlar için daha konforlu bir yaşam sunmuş oluruz. Bir kadın olarak gerçekten her ay 3-4 gün orkidler ile uğraşmak gerçekten çok ama çok sıkıcı. Bunun yerine dünyadaki bütün kadınlar sadece çocuk sahibi olmak istedikleri zaman adet olabilme imkanına erişebilmeli.

Kadınalar normalde 12 yaşında adet olmaya başlayıp bu durum 45- 55 yaşına kadar devam eder. Her ay gereksiz yere milyarlarca kadın adet sancısı çekmekteler.  12- 20 yaş arasında kadınların gelişimi olumsuz etkilenior. Kız çocuklarının boyları adet gördükleri için boyları kısa kalıyor.  30 -40 yıl bounca gereksiz yere adet oluyoruz. Beyin hücrelerimizin kontrolü ile sadece  çocuk sahibi olmak istediğimizde adet olmalıyız. Budurumda  bir kaç gün, ay yada sadece bir yıl adet olmamız yeterli olacaktır.

Bu yaptığımızda 30- 40 yıl boyunca gereksiz yere koruyucu pet kullanmamış oluruz. Milyarlarca kadın adet olduğu için pamuktan yapılan koruyucu petleri kullanıp çöpe atmaktalar. Halbuki bunu yapmak zorunda değiller. Sadece beyin hücrelerimizi kontrol ederek, sağlığımıza dikkat ederek küresel ısınmanın önüne çok büyük ölçüde geçmiş oluruz. Devasa çöp yığınlarının ortaya çıkmasını önlemiş oluruz.

Kadınların beyin hücreleri kontrol edilerek adet olmalarını engellediğimizde hem kadınlara çok konforlu bir hayat sağlamış oluruz. Her ay kadınaların  2 - 3 gün adet sancısı çekmek çok zor oluyor.
Ekonomik açıdan da çok önemli fayda sağlamış oluruz.  Koruyucu petlere harcayacağımız pamuklar ile kıyafetler üretebiliriz. Günümüzde kıyafetleri pahalı buldukları için kıyafet  alamayan insanlar için bu çok iyi bir haber.
Bu yöntem ile kadınlar gereksiz yere doğum kontrol hapları kullanmak zorunda kalmayacaktır. Erkekler prezarvatif kullanmak zorunda kalmayacaklardır.
Yani sadece beyin hücrelerimizi kontrol ederek kaynakların gereksiz kullanılmasını önlemiş oluruz.

İnsan sağlığını korurken ve iyileştirilirken  ilkel sağlık metotları yerine daha modern ve  daha doğru olan yapay zeka yardımı ile iyileşme metodu seçilmeli.

Bunu yaptığımızda ekonomik açıdan inanılmaz tasarruf sağlamış oluruz. Birde dünya kaynaklarını gereksiz yere tüketmemiş oluruz. Kimyasal atıklar ile dünyamızı kirletmemiş oluruz.

Sadece ekonomik açıdan değil, kadınların sağlığı açısında da çok faydalı olacaktır. Adet kanamaları yüzünden her ay kadınlar vücutlarında bir miktar kan yani demir atıyor. Bu vücudun yeterince iyi çalışmaması demektir. Tıbbi müdaheleler ile yani yapay zeka yardımı ile insanların beyin hücrelerine müdahe edeilerek adet süreleri durdurulmalı, kadınlar sadece çocuk sahibi olmak istediklerinde adet olabilmeliler.
Bu durumda kadınların doğum kontrol hapları kullanmasına gerek kalmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder