25 Kasım 2019 Pazartesi

Can we redesign blackberry bushes with computer codes?


The answer to this question is definitely yes. Because it is possible to redesign our fruits and vegetables with computer codes.

For example, I chose to design blackberry bushes, because blackberries have a very good taste. And the blackberry bushes smell incredibly beautiful.

We can start by making blackberry trees instead of blackberry bushes. There are no blackberry trees right now, only blackberry bushes.

Another change we will make in our blackberry bushes should be to make the blackberry bushes soft. In fact, it is better to make our blackberry bushes completely thornless. And some berries are kernel. We can make the kernels of our blackberries very soft. So when we eat our blackberries, we can also eat the kernels of our blackberries.
Or just one seed in our blackberries. But let this be very soft in our kernel. So when we sow, it'il be quick.
Or let's make our blanks completely seedless.
So, with the help of computer codes, we can increase or decrease the number of kernels in a fruit. We can soften the shell of our kernel so that it will be much easier to break our kernel.

I would make my bough tree seedless and without thorns. So I won't have to plant my blackberry tree.
And I'd make my blackberries bigger. So each blackberries get the size of an orange or apple. When I eat a blackberry, I get saturated.


Ä°lgili resim



Ä°lgili resim




giant blueberry ile ilgili görsel sonucu


American-Giant-Blueberry-Seed-Plants-Fruit-Bonsai-Germination-

giant grape ile ilgili görsel sonucu

Ä°lgili resim


We can change our fruits views  without any aquipment. We can change our fruits views only with computer codes. We can make our fruits views, heart shape, star, rectangle, triangle........But we should do this with computer codes


Ä°lgili resim


Böğürtlen çalıları'nı bilgisayar kodları ile yeniden dizay edebilir miyiz?

Bu sorunun cevabı kesinlikle evet olmaktadır. Çünkü bilgisayar kodları ile sebze ve meyvelerimizi yeniden dizayn etmemiz mümkün.

Mesela ben böğürtlen çalılarını dizayn etmeyi seçtim, çünkü böğürtlenlerin çok güzel bir tadı vardır. Birde böğürtlen çalıları inanılmaz güzel kokarlar.

Böğürtlen çalıları yerine böğürtlen ağaçları yaparak işe başlayabiliriz. Şuanda böğürtlen ağaçları yok, sadece böğürtlen çalıları var.

Böğürtlen çalılarımızda yapacağımız başka bir değişiklikte, böğürtlen çalılarını yumuşak yapmak olmalı .Aslında böğürtlen  çalılarımızı tamamen dikensiz yapsak çok daha iyi olur. Birde bazı böğürtlenler çekirdekli oluyor. Böğürtlenlerimizin çekirdeklerini çok yumuşak yapabiliriz. Yani böğütlenlerimizi yediğimizde beraberinde böğürtlenlerimizin çekirdeklerini de yiyebiliriz.
Yada böğürtlenlerimizin içerisinde sadece bir tane çekirdek olsun. Fakat bu çekirdeğimizde çok yumuşak olsun. Böylece ektiğimizde çabuk olacaktır.
Yada böğürlenlerimizi tamamen çekirdeksiz yapalım.
Yani bilgisayar kodları yardımı ile bir meyvenin içerisinde yer alan çekirdek sayısını artırıp azaltabiliriz. Çekirdeğimizin kabuğunu daha yumuşak yababiliriz.Böylece çekirdeğimizin kırılması çok daha kolay olacaktır.

Ben böğürlen ağacımı çekirdeksiz ve dikenleri olmayacak biçimde yapardım.Birde böğürlen ağacım yere değdiğinde derhal köksalsın. Yani böğürtlen ağacımı ekemek zorunda kalmamış olurum.
Birde böğürtlenlerimi daha büyük yapardım. Yani herbir böğürtlen meyesi bir portakal yada elma büyüklüğüde olsun. Bir adet böğürtlen yediğimde böylece doymuş olurum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder