18 Kasım 2019 Pazartesi

What Should We Consider When Choosing Metallic Paint?

When choosing metallic paints, we should first choose metallic paints that will have a positive impact on our health.
Metals that have a positive effect on our health are iron (Fe), silicon, potassium, magnesium, zinc  as many people know.

For example, when we choose metallic paints for our homes, I shouldn't decide just by looking at the color of our paints. Because when we do that, we make a mistake. For example, gold and silver paints, which are widely used, do not have any positive effects on our health.

Instead of gold and silver paints, iron, silicon, potassium, magnesium and zinc elements that are made of a mixture of elements when we prefer to make healthier and more accurate choice.



Ä°lgili resim


Not only when we prefer home paints, but also when we prefer the height of our furniture from metallic paints, we should prefer one of the elementary paints such as iron, silicon, potassium, magnesium, zinc  or a mixture of all these paints.


Ä°lgili resim

Ä°lgili resim

demir varaklı mobilya boyaları ile ilgili görsel sonucu

Metalik Boya Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Metalik boya seçerken öncelikle sağlığımız üzerinde olumlu etki bırakacak metalik boyaları tercih etmeliyiz.
Sağlığımız üzerinde olumlu etki bırakan metaller bir çok insanın bildiği gibi demir(Fe) , silisyum, potasyum, magnezyum, çinko elementleri dir.

Mesela evlerimize metalik boya seçtiğimizde sadece boyalarımızın rengine bakarak karar vermemeliyim. Çünkü bunu yaptığımızda hata yapmış oluruz. Mesela çok yaygın olarak kullanılan altın ve gümüş boyalar sağlığımız üzerinde çok olumlu etkiler bırakmamaktadır.

Altın ve gümüş boyalar yerine , demir, silisyum, potasyum, magnezyum ve çinko  elementlerin karışımından oluşan boyalar tercih ettiğimizde daha sağlıklı ve doğru tercih yapmış oluruz.


metalik mobilya boyaları ile ilgili görsel sonucu


Sadece ev boyalarımızı tercih ederken değil mobilyalarımızın boylarını da metalik boyalardan tercih ettiğimizde demir, silisyum, potasyum, magnesyum, çinko gibi elementerden oluşan boyalardan birini yada tüm bu boyaların karışımlarından oluşan bir boya tercih etmeliyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder