Can we increase the amount of milk we will obtain from people and animals with computer codes?
peas and clover
The answer to this question should definitely be yes.
Normally, we obtain milk once a day in animals. But with the help of computer codes, it is possible to obtain milk in animals 3 times a day. It is also possible to increase the amount of milk we will obtain. For example, a cow has 150 liters of milk a day. However, with the help of computer codes, it will be possible for our cow to give milk 3 times a day and we will be able to obtain 450 liters of milk in a day.
This way, we get about half a milk from a cow. When we get 450 liters of milk just by looking at a cow, we will not consume world resources unnecessarily.
Normally we get 5 liters of milk from a cow. But when we provide 150 liters of milk 3 times a day with the help of computer computers, we get 450 liters of milk in total.
Normally we need to look for 450 liters of milk / 5 liters of milk = 90 cows to get 450 liters of milk. Instead of looking at 90 cows, we will obtain only the amount of milk we want with just one cow.
90 cows pollute the world incredibly, they will consume water resources too much.
Think about it, is it easy to take care of 1 cow? Easy to take care of 90 cows. When we increase the milk efficiency in our cows, we reduce our workload.
But by doing conscious livestock, we can prevent our world from warming up. We can prevent the pollution of our environment in large quantities. Thus, we prevent global warming.
We will be able to increase or determine not only the amount of milk we will obtain, but also our milk production times.
In order to increase the amount of milk we will obtain from our animals, we need to control the milk secretion hormones of our animals with the help of computer codes.
We also need to enlarge the breasts of our animals.
Of course, in order to increase the amount of milk we will obtain in our animals, it will be much more appropriate to feed our adorable dreams with green herbs. For example, if we feed our cows with green clover and peas, the amount of milk we will obtain will increase. Also, increasing the milk secretion rate of the plants we will give to our cows with the help of computer codes will make our job much easier.
In order for our plants to remain green during the winter months, it would be appropriate to make our plants resistant to cold weather. Generally, animal feeders have to feed their livestock with dried herbs since they cannot find green grass in winter. As a result, there is a decrease in the amount of milk they obtain. But we can reverse this situation.
For example, we can increase the temperature of our green plants and ensure their survival in the winter months. The plants, whose temperature we increase, will not rot due to the rain and snow waters they have to drink as a result of excessive rain.
Thus, in the winter months, our animals
we will have the opportunity to feed with green herbs instead of dried herbs.
To summarize, to increase the amount of milk we will obtain from animals;
1- To ensure that our animals secrete more milk by interfering with the milk secretion hormones
2- To ensure that our animals give milk 3 times a day
3- Enlarging the breasts of our animals
4- Feeding our animals with green herbs (clover and peas).
5- To ensure that the herbs we give to our animals secrete more milk
Of course, we will be able to apply these processes not only for animals, but also for humans.
For example, mothers during breastfeeding should produce milk 3 times a day, in specified amounts and in specified periods. Thus, babies will not be hungry because their milk is low.
The amount of milk drinking of babies is an infant born on average 3 kilos;
60ml every two hours for the first 3 days, 450-600ml in total
60-150 ml per meal up to 6th week, 7--8 meals per day, total 450-900ml.
-6 weeks- 4 months 120-180 ml per meal, 6 -7 meals total 700-1000ml
-4 -6 months 150–210 ml per meal, average 6 meals and 700-1200ml
- 6 to 9 months, 5 meals with solid food. The average amount of fluid will be 1000-1400ml.
For example, when the baby who has taken 1200ml previously has switched to supplementary food, 500ml supplementary food can take 1000ml of milk.
There was no use in breastfeeding babies after the age of 1. In other words, it will be very important to pay attention to the amount of milk our baby will drink and the quality of milk within 1 year of age.
The length of the clovers is in the range of 50-80 cm. When we increase the length of our clovers by 10 more, we will have obtained the clovers that we will obtain in 10 fields in only one field. Let our clovers be 10 meters tall.
We can ensure that animals find more food by extending the height of not only clovers, but all plants in nature.
We can enable clovers and other plants to produce more seeds. We can make them grow faster. We do not let our plants open more leaves.
Peas
Clover
By growing the udders of the deer like the udders of the cows, we can obtain more milk from the deer.
Develerin memelerini ineklerin memelerinden 2 kat daha büyüterek daha fazla süt elde edebiliriz.
Mesela bir inekte günde 450 litre süt aldığımızı düşünelim, develer ineklere göre çok daha iri hayvanlar olduğundan, bir devede günlük 900 litre yada bir ton süt elde etmemiz mümkün olacak. Tek yapmamız gereken develerimizin gün de 3 kere süt vermelerini sağlamak olacaktır. Mesela develerimizin memeleri 300 litre süt alacak kadar büyütülsün.
Bilgisayar kodları ile insanlardan ve hayvanlardan elde edeceğimiz süt miktarını artırabilir miyiz?
bezelye ve yonca
Bu sorunun cevabı kesinlikle evet olmalı.
Normalde hayvanlarda günde bir kere süt elde ederiz. Fakat bilgisayar kodları yardımı ile hayvanlarda günde 3 kere süt elde etmemiz mümkündür. Elde edeceğimiz süt miktarını da artırmamız mümkündür. Mesela bu gün bir inekte en fazla günde 150 litre süt elde edilmektedir. Fakat biz bilgisayar kodları yardımı ile ineğimizin günde 3 kere süt vermesini sağlayarak, bir günde bir ineğimiz de 450 litre süt elde etmemiz mümkün olacaktır.
Sadece elde edeceğimiz süt miktarını değil, süt elde etme sürelerimizi de artırmamız, yada belirlememiz mümkün olacaktır.
Böylelikle bir inekten yaklaşık yarımton süt elde etmiş oluruz. Sadece bir inek bakarak 450 litre süt elde ettiğimizde dünya kaynaklarını gereksiz yere tüketmemiş oluruz.
Normalde bir inekten 5 litre süt elde ederiz. Faka bilgisyar kodları yardımı ile bir inekte günde 3 kere 150 litre süt sağdığımızda toplamda 450 litre süt elde etmiş oluruz.
Normalde 450 litre süt elde edebilmemiz için 450 litre süt / 5 litre süt = 90 adet inek bakmamız gerekirken. Biz 90 adet inek bakmak yerine sadece bir inek ile istediğimiz miktarda süt elde etmiş olacağız.
90 adet inek dünyayı inanılmaz kirletir, su kaynaklarını çok fazla tüketeceklerdir.
Bir düşünün 1 adet ineğe bakmak mı kolay? 90 adet ineğe bakmak mı kolay. İneklerimizdeki süt verimliliğini artırdığımızda iş yükümüzü de azaltmış oluruz.
Fakat bilinçli hayvancılık yaparak, dünyamıızın ısınmasını önleyebiliriz. Çevremizin kirlenmesini çok büyük miktarlarda önleye biliriz. Böylece küresel ısınmayı önlemiş oluruz.
Hayvanlarımızdan elde edeceğimiz süt miktarını artırmak için, hayvanlarımızın süt salgılama hormonlarını bilgisayar kodları yardımı ile kontrol etmemiz gerekir.
Hayvanlarımızın memelerini de büyütmemiz gerekir.
Tabi hayvanlarımızda elde edeceğimz süt miktarını artımak için, çok sevimli olan hayavanlarımızı yeşil otlar ile beslememiz çok daha yerinde olacaktır. Mesela ineklerimizi, yeşil yonca, bezelye ile beslediğimiz de elde edeceğimiz süt miktarı artacaktır. Birde ineklerimize vereceğimiz bitkilerin de süt salgılama oranını bilgisayar kodları yardımı ile artırmamız işimizi çok daha kolaylaştıracaktır.
Bitkilerimizin kış aylarında da yeşil kalabilmeleri için bitkilerimizi soğuk havalara dayanıklı hale getirmemiz yerinde olacaktır. Genellikle kış aylarında hayvan besicileri yeşil ot bulamadıkları için hayvnalarını kuru otlar ile beslemek zorunda kalırlar. Bunun sonucunda da elde ettikleri süt miktarlarında azalmalar görülmektedir. Fakat biz bu durumu tersine çevirebiliriz.
Mesela yeşil bitkilerimizin ısı derecelerini artırarak kış aylarında da hayatta kalmalarını sağlayabiliriz. Isı derecelerini artırdığımız bitkiler böylece aşırı yağmurlar sonucu içmek zorunda kaldıkları yağmur ve kar suları yüzünden çürümeyecek.
Böylece kış aylarında da hayvanlarımızı
kuru otlar yerine yeşil otlar ile besleme imkanına kavuşmuş olacağız.
Yoncaların boyları 50-80 cm aralığındadır, biz yoncalarımızın boylarını 10 daha fazla uzattığımızda, 10 adet tarlada elde edeceğimiz yoncaları sadece bir tarlamızda elde etmiş olacağız. Yoncalarımızın boyları 10 metre olsun.
Sadece yoncaların değil, doğada bulunan tüm bitkilerin boylarını uzatarak hayvanların daha fazla yiyecek bulmalarını sağlaya biliriz.
Yoncaların ve diğer bitkilerin daha fazla tohum üretmelerini sağlaya biliriz. Daha hızlı büyümelerini sağlayabilriz. Bitkilerimizin daha fazla yaprak açmalarını sağlaya biliriz.
Develerin memelerini ineklerin memelerinden 2 kat daha büyüterek daha fazla süt elde edebiliriz.
Mesela bir inekte günde 450 litre süt aldığımızı düşünelim, develer ineklere göre çok daha iri hayvanlar olduğundan, bir devede günlük 900 litre yada bir ton süt elde etmemiz mümkün olacak. Tek yapmamız gereken develerimizin gün de 3 kere süt vermelerini sağlamak olacaktır. Mesela develerimizin memeleri 300 litre süt alacak kadar büyütülsün.
Özetleyecek olursak , hayvanlardan elde edeceğimiz süt miktarını artırmak için;
1- Hayvanlarımızın süt salgılama hormonlarına müdahale ederek, daha fazla süt salgılamalarını sağlamak
2- Hayvanlarımızın günde 3 kere süt vermelerini sağlamak
3- Hayvanlarımızın memelerini büyütmek
4- Hayvanlarımızı yeşil otlar ile (yonca ve bezelye) beslemek.
5- Hayvanlarımıza verdiğimiz otların daha fazla süt salgılamalarını sağlamak
Tabi ki bu işlemeleri sadece hayvanlar için değil insanlar içinde uygulamamız mümkün olacaktır.
Mesela emzirme dönemlerinde ki anneler günde 3 kere , belirlenen miktarlarda ve belirlenen sürelerde süt üretsin. Böylece bebekcikler sütleri az olduğu için aç kalmamış olacaklar.
Bebeklerin süt içme miktarları , ortalama 3 kilo doğan bir bebek;
-İlk 3 gün iki saatte bir 60ml, toplamda 450–600 ml
-6.haftya kadar her öğünde 60–150 ml, günde 7–8 öğün, toplam da 450-900ml.
-6 hafta- 4 ay her öğünde 120–180 ml, 6 -7 öğün toplamda 700-1000ml
-4 -6 ay her öğünde 150–210 ml, ortalama 6 öğün ve 700-1200ml
-6- 9 ayda, katı gıdalarla birlikte 5öğün. Ortalama sıvı alacağı miktar 1000-1400ml olabilir.
Örneğin daha önceden 1200ml alan bebek, ek gıdaya geçtiğinde 500ml ek gıda 1000ml süt alabilir.
Bebekleri 1 yaşından sonra emzirmenin bir yararı yokmuş. Yani bebeğimizin içeceği süt miktarına, sütün kalitesine daha çok 1 yaş içerisinde dikkat etmemiz çok önemli olacaktır.