27 Şubat 2020 Perşembe

Is it possible to increase our profits by redesigning our lemons, oranges and another fruits?



The answer to this question should definitely be yes. The white layer called "Mesocarp" found in lemons and oranges with computer codes is bitter. When we make our juices without peeling these shells, our juices have a bitter taste. If we do not want a bitter taste when we squeeze our juices with their peels, we can ensure that our fruits secrete a sweet taste instead of bitter taste with computer codes. Thus, we do not have to peel while preparing our fruits with a juicer. Thus, we will not unnecessarily kill our time by peeling our fruits.
Since the parts of our fruits that produce bitter taste are sweet, we will not have to add too much sugar to our juices to sweeten our juices. Since we will not have to add sugar to our juices, we will reduce our costs incredibly.

By thickening the sebaceous glands in lemon, orange and other fruits, we will be able to increase the amount of oil we will obtain from fruits. Thanks to the oil glands we thicken, we will increase the amount of oil we will obtain in our fruits.
Thanks to the increased amount of oil, we also increase our income.





orange anatomy ile ilgili görsel sonucu






orange anatomy ile ilgili görsel sonucu





we can increase our profits more by getting more juice by making our oranges and lemons more water by enlarging their juice bags( Juice Sacs), by getting more juice.




orange anatomie ile ilgili görsel sonucu






olive anatomy ile ilgili görsel sonucu





When we thicken the skins of our olives, the amount of oil we will obtain will increase.
Normally, olive peels are 1 mm thick. When we make the peel of our fruit with a thickness of 5 mm, we increase the amount of oil we will obtain in our olives 5 times.
Or, let's make the shells of our olives 10 mm, that is 1 cm.
In other words, when we want to increase the amount of oil we will obtain in our fruits, we will need to thicken the skins of our fruits.

In fact, when we plant our olives, we can also produce them as table olives to obtain oil.
Of course, we can enlarge our olives as much as an orange and ensure that there is more intelligence. Thus, by sowing less trees, we get more olives and suction.








olive anatomy ile ilgili görsel sonucu


Olive fruit




Limon ve portakallarımızı yeniden dizayn ederek karlarımızı artırmamız mümkün mü?

Bu sorunun cevabı kesinlikle evet olmalı. Bilgisayar kodları ile limon ve portakallarda bulunan "Mesocarp" denilen beyaz katmanın tadı acımsıdır. Meyve sularımızı bu kabukları soymadan yaptığımızda , meyve sularımız acı bir tad  alır.  Meyve sularımızı  kabukları ile birlikte sıktığımızda acı bir tat ortaya çıksın istemiyorsak, bilgisayar kodları ile meyvelerimiz acı tad yerine tatlı bir tat salgılamalarını sağlayabiliriz. Böylece meyvelerimizi katı meyve  sıkacağı ile hazırlarken, soymak zorunda kalmayız. Böylece  meyvelerimizi soyarak gereksiz yere  vaktimizi öldürmemiş oluruz.
Meyvelerimizin acı tat salgılayan bölümleri tatlı yaptığımız için meyve sularımızı tatlandırmak için , meyve sularımıza çok fazla şeker eklemek zorunda kammayacağız. Meyve sularımıza şeker eklemek zorunda kalmayacağımız için maliyetlerimizi inanılmaz azaltmış olacağız.

Limon, portakal ve diğer meyvelerde bulunan yağ bezlerini kalınlaştırarak meyvelerden elde edeceğimiz yağ miktarını da artırmamız mümkün olacak. Kalınlaştırdığımız yağ bezleri sayesinde, meyvelerimizde elde edeceğimiz yağ miktarında artış sağlayacağız.
Artan yağ miktarı sayesinde gelirimizi de artırmış oluruz.

Meyve suyu keselerini büyüterek portakallarımızın ve limonlarımızın daha fazla su depolamalarını sağlayarak, daha fazla meyve suyu elde ederek, karlarımızı daha çok artıra biliriz.


Zeytinlerimizin kabuklarını kalınlaştırdığımızda elde edeceğmiz yağ miktarı artacaktır.
Normalde zeytin kabukları 1 mm kalınlıktadır. Biz meyvemizin kabuğunu 5 mm kalınlıkta yaptığımızda zeytinlerimizde elde edeceğimiz yağ miktarını 5 kat artırmış oluruz.
Yada zeytinlerimizin kabuklarını 10 mm yani 1 cm yapalım bu durumda zeytinlerimizde elde ececeğimiz yağ miktarını 10 kat artırmış oluruz.
Yani meyvelerimizde elde edeceğimiz yağ miktarlarını artırmak istdeğimizde meyvelerimizin kabuklarını kalınlaştırmamız gerekecek.

Hatta zeytinlerimizi ektiğimizde yağ elde etmek için ve sofralık zeytin olarak da üretebiliriz.
Tabi zeytinlerimizi bir portakal kadar büyüte bilir ve daha çok zeyin olmasını sağlaya biliriz. Böylece daha az ağaç ekerek daha fazla zeytin elde emiş oluruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder