27 Şubat 2020 Perşembe

Can we prevent global warming by harvesting our vegetables and fruits only with computer codes without using machines?


The answer to this question is definitely yes. We can harvest our vegetables and fruits only using computer codes without using machines.

With the machines, we ensure that fruit trees such as cones, apples, oranges, olives, almonds, hazelnuts, walnuts, plums, apricots and peanuts are shaken and poured. But without machinery, we can harvest all our fruits by making them fall with computer codes.

For example, it is very difficult to collect fruits such as nuts one by one. However, by making the fruits spill with computer codes, we make our harvest easier. It is possible to do this with the help of a computer, without using any machine.

Harvest your products with computer codes, not machines. so you can save incredible energy and reduce your costs enormously. You would not waste the resources of our world by making unnecessary machines. Think about the cost of fuel that a huge product shaker will spend and the air pollution it will give to the world. When we harvest our products with computer codes, we greatly reduce global warming.

With computer codes, we will be able to keep pests away from our products with computer codes. So we don't actually have to spend money on pesticides.
For example, we can kill flies in rice fields with the help of computer codes. Without any spraying. It will be necessary to keep flies and other pests away from our products such as rice, wheat, apple, pear, quince, orange, almond, plum, cherry with computer codes.
Thanks to computer codes, we do not have to pay pesticides. Most importantly, it will not have to be sprayed with agricultural products, so that our drink will not get contaminated in the waters.
Spraying in agricultural products, vegetables and fruits is a very primitive method. We can get rid of harmful insects in these products with computer codes.
When we grow our products without spraying, we will consume more healthy and natural products.





christmas tree ile ilgili görsel sonucu







apple harvesting machines ile ilgili görsel sonucu









apple harvesting machines ile ilgili görsel sonucu


We don't need this machine to collect our apples. We can drop our apples with the help of computer codes.











apple harvesting machines ile ilgili görsel sonucu




pine cone harvester ile ilgili görsel sonucu


Sebzelerimizi meyvelerimizi makinaları kullanmadan  sadece bilgisayar kodları ile hasat ederek küresel ısınmayı önleye bilir miyiz?



Bu sorunun cevabı kesinlikle evet. Sebzelerimizi ve meyvelerimizi makinaları kullanmadan  sadece bilgisayar kodları ile hasat edebiliriz.

Makinalar ile elma, portakal, zeytin, badem, fındık, ceviz, erik, kayısı, fıstık gibi meyve ağaçlarını sallayarak dökülmelerini sağlıyoruz. Fakat makinalar olmadan da tüm meyvelerimizin bilgisayar kodları ile düşmelerini sağlayarak hasat edebiliriz.

Mesela fındık gibi meyveleri tek tek toplamak çok zor olur. Fakat bilgisayar kodları ile meyvelerimzin dökülmelerini sağlayarak hasatımızı daha kolay yapmış oluruz. Hemde her hangi bir makina kullanmadan , sadece bir bilgisayar yardımı ile bunu yapmamız mümkün.

Ürünlerinizi bilgisayar kodları ile hasat edin, makinalar ile değil. böylece İnanılmaz enerji tasarrufu sağlayarak maliyetlerinizi çok büyük oranlarda azaltmış olursunuz. Dünyamızın kaynakalrını da gereksiz yere makinalar yaparak harcamamış olurusunuz. Düşünün bir devasa bir ürün sallama makinasının harcayacağı yakıtın maliyetini ve dünyaya vereceği hava kirliliğini. Bilgisayar kodları ile ürünlerimizi hasat ettiğimizde küresel ısınmayı çok büyük ölçüde azaltmış oluruz.

Bilgisayar kodları ile zararlı böcekleri de bilgisayar kodları ile ürünleirmziden uzak tutmamız mümkün olacak. Yani aslında tarım ilaçlarına da para harcamak zorunda değiliz.
Mesela pirinç tarlalarındaki sinekleri bilgisyar kodları yardımı ile öldüre biliriz. Hemde hiç bir ilaçlama yapmadan. Yapmazı gereken sinekleri ve diğer zararlı böcekleri pirinç, buğday, elma, armut, ayva ,portakal, badem, erik, kiraz gibi  ürünlerimizden bilgisayar kodları ile uzak tutmak olacak.
Bilgisayar kodları sayesinde  tarım ilaçlarına para ödemek zorunda kalmayız. En önemlisi de tarım ürünleirne ilaçlama yapmak zorunda kalınmayacak, böylelikle içeceğimiz sularda kirlenmemiş olur.
Tarım ürünlerinde, sebze ve meyvelerde ilaçlama yapmak  çok ilkel bir yöntem. Bu ürünlerdeki zaralı böceklerden bilgisayar kodları ile kurtula biliriz.
Ürünlerimizi ilaçlama yapmadan yetiştirdiğimizde daha sağlıklı  ve doğal ürünler tüketmiş oluruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder