18 Şubat 2020 Salı

Is it possible to determine the toilet times of our pets?


The answer to this question should definitely be yes. We can determine how many times a week the animals are going to take a toilet and what time they are going to take a toilet. When our toilets arrive, we can code what they need to do with computer codes.

If the doors of our houses are automatic, our job will be much easier. For example, let's think we have a cat. Let our cat wash the solid and liquid toilet 5 times a week at 7 in the morning. When it is 6.45 o'clock, our door will open automatically, and our animal will toilet and come back to the place we set automatically.
Or let our animal toilet in a container we leave in our homes.

Of course, it is possible to determine how many times a week and at what time it is possible for people not only to animals but also to people. For example, an adult woman should take her solid toilet 3 times a week at a time determined by her.
So if we summarize briefly, we can arrange the working hours of the intestines of people and animals.


cat dog toilet ile ilgili görsel sonucu










cat dog ile ilgili görsel sonucu










cat dog ile ilgili görsel sonucu











cat dog walking ile ilgili görsel sonucu









cat dog walking ile ilgili görsel sonucu





Evcil hayvanlarımızın tuvalet zamanlarını belirlememiz mümkün mü?

Bu sorunun cevabı kesinlikle evet olmalıdır. Hayvanların haftada kaç kere  tuvaletini yapacaklarını  ve saat kaç ta tuvaletlerini yapacaklarını belirleye biliriz. Evcil hayvanlarımızın tuvaletleri geldiğinde bilgisayar kodları ile ne  yapmaları gerektiklerini kodlaya biliriz.

Eğer evlerimizin kapıları otomotik olursa işimiz çok daha kolaylaşacaktır. Mesela bir kedimizin olduğunu düşünelim. Kedimiz haftada 5 kere katı ve sıvı tuvaletini sabah 7 de yapsın. Saat 6.45 olduğunda kapımız otomotik  olarak açılsın, ve hayvanımız kendiliğinden belirlediğimiz yere tuvaletini yapıp geri gelsin.
Yada evlerimizde bıraktığımız bir kabın içerisine hayvanımız tuvaletini yapsın.

Tabi sadece hayvanların değil insanlarında haftada kaç kere  ve saat kaçta tuvaletini  yapabileceğini belirlememiz mümkün. Mesela bir yetişkin kadın haftada 3 kere katı tuvaletini belirlediği bir saatte yapsın.Ve  her sabah ve akşam sıvı tuvaletini belirmlemiş olduğu saatte yapsın ve sonrada temiz bir duş alsın.
Yani kısaca özetleyecek olursak insanların ve hayvanların bağırsaklarının çalışma saatlerini düzenleyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder