10 Ocak 2020 Cuma

Is it possible for us to be smarter by enlarging our hearts?



When we enlarge our heart more than our body, we can run, swim, think because our hearts pump blood faster.

When we go to schools, some of our friends become more diligent than us. If we want everyone to be as hardworking as these friends, we need to enlarge everyone's hearts.
So we can't make a person intelligent by looking at genes. All we have to do is enlarge the hearts of people.

For example, a person is intelligent but he is not diligent. The reason that no one is industrious may be that his heart is small.

When our heart is small, we don't want to work too hard because our hearts pump insufficient blood.

We compete over time in university exams, for example, to solve questions. Some friends read a question in a second while others can read it in 1 minute. This is due to the fact that people who read the questions quickly beat their hearts faster. In other words, when our hearts work faster, they can think faster in our brains.
To create smarter people, all we have to do is to enlarge people's hearts.
Of course, we can help our containers to pump blood faster with food and sports. Since the heart of a person engaged in sports will work faster than a person who does not do sports, a person who does sports will exhibit more intelligent behaviors. So our ability to learn will increase when we do sports.



I guess there's no such thing as a smart person or a stupid person. When we look at human anatomy, they are all the same. So every human being has a heart and a brain. It has two eyes, hands, ears and legs. So people have the same physical appearance. The reason why people behave differently in relation to each other is due to different studies of body functions from a medical point of view.

We can only say that our brains can perform their functions better due to the good workings of our hearts.
That means intelligent person = big human heart. Intelligent human means a rapid increase in your heart.

If your heart works slowly, your brain will work slowly. If we want to increase the learning ability of our brain, all we have to do is to make our hearts work fast. Our brain is memory. It only records. The easiest way to train our brain fast should be to do sports, enlarge our hearts, and ensure that our hearts work fast.






ömer koç ile ilgili görsel sonucu








heart ile ilgili görsel sonucu







heart ile ilgili görsel sonucu







brain ile ilgili görsel sonucu




Kalbimizi büyüterek daha zeki olmamız mümkün mü?



Kalbimizi vücudumuza oranla daha fazla büyüttüğümüzde , kalbimiz daha hızlı kan pompaladığı için daha hızlı koşabilir, yüzebiliriz, düşünebiliriz .

Okullara gittiğimizde bazı arkadaşlarımız bizlere göre daha çalışkan olurlar. İşte herkesin bu arkadaşlar gibi çalışkan olmalarını istiyor isek herkesin kalplerini büyütmemiz gerekir.
Yani genlere bakarak bir insanı zeki yapamayız. Tek yapmamız gereken insanların  kalplerini büyütmek olacak.

Mesela bir insan zekidir ama çalışkan değil. Bir kimsenin çalışkan olmamasının sebebi kalbinin küçük olmasından kaynaklanıyor olabilir.

Kalbimiz küçük olduğunda , kalbimiz yetersiz kan pompaladığı için bizlerde çok fazla çalışmak istemeyiz.

Üniversite sınavlarında mesela soruları çözmek için zamanla yarışırız. Bazı arkadaşlar bir soruyu bir saniyede okurken bazıları 1 dk da okuya bilmektedirler. Bunun sebebi soruları hızlı okuyan kişilerin kalplerinin daha hızlı atmasından yani çalışmasından kaynaklanmaktadır. Yani kalplerimiz hızlı çalıştığında beynimizde daha çabuk düşüne bilmektedir.
Daha zeki insanlar yaratabilmemiz için tek yapmamız insanların kalplerini büyütmek olmalıdır.
Tabi kaplerimizin yiyecekler  ve spor yardımı ile de daha  hızlı kan pompalamalarını  sağlaya biliriz. Sporla uğraşan bir kimsenin  kalbi spor yapmayan bir kimseye göre daha hızlı çalışacağı için spor yapan bir kimse daha zeki davranışlar sergileyecektir. Yani spor yaptığımızda örenme kabiliyetimiz artacaktır.




Sanırım çok zeki insan  yada aptal insan diye bir şey  yok. İnsanların anatomilerine baktığımızda hepsi aynıdır. Yani her insanın bir kalbi ve bir beyni vardır. İki gözü, eli, kulağı ,bacağı vardır. Yani insanlar fiziksel olarak aynı görünüme sahiptirler. İsanların bir birlerine göre farklı davranışlar sergilemelerinin nedeni tıbbi açıdan vücut fonksiyonlarının farklı çalışmalarından kaynaklanmaktadır.

Sadece kalplerimizin iyi çalışmalarına bağlı olarak beyinlerimiz fonksiyonlarını   daha iyi yerine getirebiliyor da diyebiliriz.
Yani zeki insan demek= kalbi büyük insan demektir. Zeki insan demek kalbinin hızlı artması demektir.

Kalbiniz yavaş çalışırsa beyniniz de yavaş çalışacaktır. Beynimizin öğrenme kabiliyetini artırmak istiyorsak tek yapmamız gereken şey kalbimizin hızlı çalışmasını sağlamaktır. Beynimiz bellektir. Sadece kayıt yapar. Beynimizi hızlı çalıştırmamız en  kolay yolu spor yapmak, kalbimizi büyütmek, kalbimizin hızlı çalışmasını sağlamak olmalıdır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder