18 Ocak 2020 Cumartesi

Is it possible to create glaciers by managing the air currents with computer codes?



The answer to this question should definitely be yes. Because nowadays, we can direct the air flows with computer codes. In fact, scientists may have done this 180 years ago by directing the air currents. So glaciers may have formed as a result.
In other words, scientists may have formed glaciers by managing the air currents, allowing the snow to rain down to certain areas.
While creating glaciers, we can benefit from this easiest and effortless technique in the world. Thus, we create the poles in a very short time and without spending almost any money.
All we have to do is just shift the cold air currents to the polar regions.
Air currents are formed when winds move from hot regions to cold regions.
Since the poles are cold places, when we take the hot winds to the polar regions, the snow will begin to rain in as many seconds as we want due to the warm weather and cold weather.
Imagine we carried too much hot air to the polar regions, it started to heat up at the poles, when we took the hot winds to these regions, it would no longer snow. It will only rain. Or if the polar regions are not as cold as we want, we will be able to cool these areas with the help of nitrogen bombs.



So we can start by throwing nitrogen bombs on the polar regions. After creating ice sheets of the thickness we want thanks to nitrogen bombs, we can cover the ice masses we have created with as much snow as we want.



Then, by comparing the cold and hot air currents in the polar regions, we can ensure that the snow falls in these areas.

In other words, the ice masses that we have created must be able to carry the snow that we will be raining tons of weight. In order to do this, we first need to form thick ice sheets in polar regions with the help of nitrogen bombs.





I had written the idea of ​​making snow in polar regions with snow machines before, but we should give up this idea since it will be very costly to make snow with snow machines.
In other words, the technique of making snow with snow making machines is a very primitive method.
All we need to do is make snowfall by managing hot and cold air currents so that we can make snow very easily.








Ä°lgili resim



As seen in this picture, as a result of nitrogen bomb, 10 or 15 cm thick ice layer was formed on the bench.





extreme cold weather ile ilgili görsel sonucu







Ä°lgili resim









Ä°lgili resim









Ä°lgili resim






Hava akımlarını bilgisayar kodları ile yöneterek buzulları oluşturmamız mümkün mü?

Bu sorunun cevabı kesinlikle evet olmalıdır. Çünkü günümüzde bilgisayar kodları ile hava akımlarına yön verebiliyoruz. Hatta bilim insnaları  bunu 180 yıl önce hava akımlaırnı yöneterek  yapmış olabilir. Yani buzullar bunun sonucunda oluşmuş olabilir.
Yani bilim insanları hava akımlarını yöneterek karların belirli alanlara yağmalarını sağlayarak buzulları oluşturmuş olabilir.
Bizlerde buzulları oluşturur iken dünyanın en kolay, ve zahmetsiz olan bu tekniğinden faydalana biliriz. Böylelikle kutupları çok kısa süre içerisinde ve nerdeyse hiç para harcamadan oluşturmuş oluruz.
Sadece ve sadece yapmamız gereken şey ise soğuk hava akımlarını kutup bölgelerine kaydırmak  olacaktır.
Hava akımları rüzgarların sıcak olan bölgelerden, soğuk olan bölgelere hareket etmeleri sonucunda oluşur.
Kutuplar soğuk olan yerler olduğundan, kutup bölgelerine sıcak rüzgarları götürdüğümüzde, sıcak hava  ile soğuk hava karşılacağından dolayı istediğmiz kadar kar saniyeler içerisinde yağmaya başlayacaktır.
Düşünün çok fazla sıcak havayı kutup bölgelerine taşıdık, kutuplarda artık ısınmaya başladı, sıcak rüzgarları bu bölgelere götürdüğümüzde artık kar yağmayacaktı. Sadece yağmur yağacaktır. Yada kutup bölgeleri istediğimiz kadar soğuk değil ise nitrojen bombaları yardımı ile bu alanları soğutmamız mümkün olacaktır.




Yani işe kutup bölgelerine nitrojen bombaları atarak başlaya biliriz. Nitrojen bombaları sayesinde istediğimiz kalınlıkta buz tabakaları oluşturduktan sonra, oluşturmuş olduğumuz buz kütlelerinin üzerlerini istediğmiz kadar karlar ile kaplaya biliriz.

Daha sonra ise soğuk ve sıcak  hava akımlarını kutup bölgelerinde karşılaştırarak bu alanlarda karların yağmasını sağlaya biliriz.
Yani oluşturmuş olduğumuz buz kütlelerinin tonlarca ağırlıkta yağdırmış olacağımız karları taşıya bilmesi gerekir. Bunu yapa bilmemiz için ise öncelikle nitrojen bombaları yardımı ile kutup bölgelerinde kalın buz tabakaları oluşturmamız gerekmektedir.


Daha önce kar makinaları ile kutup bölgelerinde kar yapma fikrini yazmıştım, fakat kar yapma makinaları ile kar yapmak çok maliyetli olacağından bu düşüncemizden vaz geçmeliyiz.
Yani kısaca kar yapma makinaları ile kar yapma tekniği çok ilkel bir metottur.
Çok kolay kar yapa bilmemiz için tek yapmamız gereken şey ise sıcak ve soğuk hava akımlarını yöneterek kar yağmalarını  sağlamak olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder