24 Ocak 2020 Cuma

Should the windows of our homes be made of dark blue glass in order to make more use of solar energy and to add a more beautiful appearance to our homes?




The answer to this question should definitely be yes. When we cover the windows of our white houses with white glasses, we have to wear curtains during the day. As a result, we know that our houses do not look beautiful when looked outside, or even look bad.
So if we want to add a very stylish look to our homes, we will need to replace the windows of our homes with dark blue glasses. The purpose of our glasses to be dark blue is to not have to install curtains during the day.
When we wear light blue glasses in our houses, we have to install curtains again so that they cannot be seen from the outside.
Another very important advantage of dark blue glasses will be to enable us to make more use of solar energy.
Since the dark blue glasses will attract the sun more, our houses will get much warmer. As a result, we will save energy.
If we summarize briefly, we will use more solar energy by installing dark blue glasses in our houses, and our glasses will look much more stylish when we look outside.






DARK BLUE WİNDOW ile ilgili görsel sonucu










DARK BLUE WİNDOW ile ilgili görsel sonucu



Dark blue tint












Ä°lgili resim










Ä°lgili resim




Ä°lgili resim










DARK BLUE WİNDOW ile ilgili görsel sonucu









Ä°lgili resim










Ä°lgili resim


Ä°lgili resim

When we cover the windows of not only our homes but also our cars with dark blue adhesives, we save more energy.



Güneş enerjisinden daha fazla faydalanabilmemiz  ve evlerimizi çok daha güzel bir görünüm katabilmek için evlerimizin camları koyu mavi camlardan mı yapılmalı?


Bu sorunun cevabı kesinlikle evet olmalı. Beyaz evlerimizin camlarını beyaz camlar ile kapladığımızda gündüz perdeler takmak zoruda kalıyoruz. Bunun sonucunda evlerimiz dışarıda bakıldığında pek güzel görünmüyor, hatta kötü görünüyorda diye biliriz.
Yani evlerimize çok şık bir görünüm katmak istiyorsak, evlerimizn camlarını koyu mavi camlar ile değiştirmemiz gerekecek. Camlarımızın koyu mavi olmasını istememizdeki amaç gün içerisinde perde takmak zorunda kalmamak içindir.
Evlerimize açık mavi camları taktığımızda dışardan görünmemek için yine perde takmak zorunda kalırız.
Koyu mavi camların bizlere sağlayacağı başka çok önemli avantajı ise güneş enerjisinden daha fazla faydalanmamızı sağlamak olacaktır.
Koyu mavi camlar güneşi daha fazla çekeceğinden dolayı evlerimiz çok daha fazla ısınacaktır. Bunun sonucunda enerji tasarrufu sağlamış oluruz.
Kısaca özetleyecek olursak evlerimize koyu mavi camlar takarak daha fazla güneş enerjisinden faydalanmış oluruz, birde camlarımız dışarda baktığımızda çok daha şık  gözükecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder