9 Ocak 2020 Perşembe

Is it possible to increase the wind energy by flying the birds' hearts faster and longer hours by enlarging computer codes?



I think the answer to this question must be yes. With computer codes, it is possible to make wind energy by flying birds faster and longer hours during the day. Even when we make our birds' flight heights and directions the same, we fly our winds in any direction we want.
It is known that there are 50 billion migratory birds in the world. When 50 billion birds beat more wings, the world will cool down and wind energy will emerge.

Of course, we need to do something for our birds to flap their wings too much. Hummingbirds were known to flap their wings 50-80 times per second, and when they flirted, they knew that they would beat their wings 200 times per second. Of course, compared to other birds, hummingbirds have a very important feature. This very important feature of hummingbirds stems from the large hearts. The size of the containers of hummingbirds is 2.5% of the weight of their bodies. In other words, because the heart of a hummingbird is bigger than its body, it pumping blood faster and as a result, our hummingbird flies faster.
In other words, according to an article I read about hummingbirds on acikbilim web site; "Hummingbirds need a lot of oxygen in order to flap their wings very fast. Hummingbirds meet this excess oxygen demand by pumping blood too fast".
The reason for hummingbirds to pump very fast blood is that their containers are 2.5% of their body weight. In other words, the main reason why hummingbirds were able to flap their wings faster was that their hearts were larger than their bodies (8http://www.acikbilim.com/2013/12/gorsel/ayin-fotografi-sinek-kusu.html)


We learned that when we enlarged the hearts of living things, they made them run faster, swim and flap their wings. But when we do this, there will be excessive food consumption.
For example, hummingbirds need too much protein, ie food, to be able to flap too many wings. They meet their food needs not only by flower nectarization, but also by hunting small insects such as flies.
This is why athletes consume more food than normal people. Their hearts are bigger than ours.
  In other words, the amount of food we eat more or less is not related to our stomach. It is a condition related to the size of our hearts. So when our heart is big, it pumps blood faster and more blood. As a result, we consume a lot of food for our hearts to function.


In this case, the main reason why lions and tigers run so fast compared to the previous articles is not related to the stronger muscles of these animals.
The main reason why lions and tigers run so fast
It is due to the fact that their hearts are larger than their body proportions.

This is the main reason why some athletes can run and swim faster than we do. So the hearts of these athletes pump more blood than us. In other words, because their hearts are larger, or because the vessels pump more blood, our muscles are able to meet the oxygen needed to work faster.

The size of the heart varies slightly from person to person. In general, the heart of men is ¼ or 1/5 greater than the heart of women.

Heart weight in men varies between 250-400 grams, this weight varies between 200-280 grams in women.

The average volume of the heart is thought to be as large as the size of the fists in men and women.

Approximately 1/250 to 1/300 of the weight of a person weighing 75 pounds consists of the weight of our hearts.

In other words athletics (running), swimming, or skiing, which means that in all races that require speed, when we compete with someone who has a bigger heart than us, we most likely lose the race.

For example, if we want an athlete to come first in swimming races, we should not just stretch his arms and his neck. And we need to grow our athlete's heart. Big heart = Speed.

In other words, if we want to accelerate the creatures, we will have to enlarge the hearts of the creatures that we want to accelerate with the help of computer codes.

If we want to increase the speed of all living things, humans, fish, birds, we need to enlarge their hearts.

We know that in our later years our hearts are slowly pumping blood. When we grow our hearts with computer codes in our advancing ages, our hearts will pump blood as fast as our childhood. So in this case, we will be even younger. Think of it, we don't have a problem of old age.

 Imagine the easiest way to eliminate your old age problem, I think, will be to enlarge our hearts in our later ages or to expand our heart vessels will be enough.
 But I couldn't pass without writing, I made a discovery while writing my writing on how to get wind energy by flapping wings at birds.


For example, many countries use pesticides to get rid of flies. However, when we enable birds to flap their wings faster with computer codes, our fast-flapping birds will save us from flies by hunting flies.
Hummingbirds hunt both too many flower nectars and flies as well as other small insects in order to meet the energy required to know how to flap their wings fast.




yüzme yarışları ile ilgili görsel sonucu



Yeşil fon önünde havada uçarken fotoğraflanmış kanatları açık bir sinek kuşu.





Ä°lgili resim



Ä°lgili resim








yüzme yarışları ile ilgili görsel sonucu



In short, when we enlarge the hearts of all living things more than their bodies, we increase the speed of our living things.



Kuşlarımızın kalplerini  bilgisayar kodları büyüterek kuşlarımızı  daha hızlı ve uzun saatler uçurarak rüzgar enerjisini artırmamız mümkün mü?


Bence bu sorunun cevabı kesinlikle evet olmalı. Bilgisayar kodları ile kuşları gün içerisinde daha hızlı ve uzun saatler uçurarak rüzgar enerjisi yarmamız mümkün. Hatta kuşlarımızın uçuş yüksekliklerini ve yönlerini aynı yapıp uçurduğumuzda rüzgarlarımızı istediğimiz yönlerde uçurtmuş oluruz.
Dünyada 50 milyar göçmen kuşun olduğu bilinmektedir. 50 milyar kuş daha fazla kanat çırptığında hem dünya serinleyecektir hemde ortaya rüzgar enerjisi çıkacaktır.

Kuşlarımızın çok fazla kanat çırpabilmeleri için tabiki de bir şeyler yapmamız gerekir. Sinek kuşlarının saniyede 50-80 defa kanat çırtığı bilinmekte imiş, bu kuşlar kur yaptıklarında ise saniyede 200 defa kanat çırpa biliyorlarmış. Tabi diğer kuşlara göre sinek kuşlarının çok önemli özelliği vardır. Sinek kuşlarının çok ama çok önemli olan bu özelliği kalplerinin büyük olmasından kaynaklanıyor. Sinek kuşlarının kaplerinin büyüklüğü vücutlarının ağırlığının  % 2.5 ' ğu  kadardır. Yani sinek kuşunun kalbi vücuduna oranla büyük olduğu için daha hızlı kan pompalamakta, bunun sonucunda sinek kuşumuz daha hızlı uçmaktadır.
Başka bir yöntem ile anlatacak olursam, acikbilim internet sitesinde sinek kuşları ile ilgili okuduğum bir yazıya göre   ; "sinek kuşları çok hızlı kanat çırpa bilmeleri için   çok fazla miktarda oksijene ihtiyaç duymaktalardırlar . Sinek kuşları ihtiyaç duydukları bu aşırı oksijen miktarını ise çok hızlı kan pompalayarak  karşılamaktadırlar".
Sinek kuşlarının çok hızlı kan pompalamalarının sebebi ise kaplerinin vücut ağırlığının % 2.5 kadarı olması imiş. Yani sinek kuşalarının hızlı kanat çırpabilmelerinin temel sebebi kalplerinin vücutlarına oranla daha fazla büyük olması imiş.(8http://www.acikbilim.com/2013/12/gorsel/ayin-fotografi-sinek-kusu.html )
Canlıların kalbini vücutlarına oranla fazla büyüttüğümüzde daha hızlı koşmlarını, yüzmelerini ve kanat çırpmalarını sağladığımızı öğrendik. Fakat bunu yaptığımızda aşırı yiyecek tüketimi olacaktır.
Mesela sinek kuşları çok fazla kanat çırpabilmeleri için çok fazla proteine yani yiyeceğe ihtiyaç duyarlar. Yiyecek ihtiyaçlarını sadece çiçek nektarlaırndan değil, sinek gibi küçük böcekleri de avlayarak karşılarlar.
Sporcuların normal insanlara göre daha fazla yiyecek tüketmelerinin sebebi de budur. Bu kimselerin kalpleri bizlerinkine oranla daha büyüktür.
 Yani yemek yeme miktarımız  az yada çok olması midemiz ile ilgili olan bir durum değildir. Kalplerimizin  büyüklüğü ile igili olan bir durumdur. Yani kalbimiz büyük olduğunda, daha hızlı kan ve daha çok kan pompalamaktadır. Bunun sonucunda kalbimizin işlevini yerine getirebilmesi için çok fazla yiyecek tüketiriz.

Budurumda daha önceki okuduğum yazılara göre aslanlar ve kaplanların çok  hızlı koşmalarının temel sebebi bu hayvanların   kaslarının daha güçlü olması ile ilgili bir durum değil.
Aslanlar ve kaplanların çok hızlı koşmalarının temel sebebi
kalplerinin vücut oranlarına göre daha büyük olmasından kaynaklanmakatadır.

Bazı sporcuların bizlerden daha hızlı koşmalarının ve yüzebilmelerinin temel sebebide bu olmalı. Yani bu sporcuların bizlere oranla kalpleri daha fazla kan pompalamaktadır. Yani kalpleri daha fazla büyük oldukları  yada kapleri daha fazla kan pompaladıkları için kaslarımızın hızlı çalışabilmeleri için gerekli olan oksijeni daha çabuk karşılayabilmelerinden kaynaklanmaktadır.



Kalbin büyüklüğü kişiden kişiye çok az oranda farklılıklar göster mektedir. Genel olarak Erkeklerin kalbi kadınların kalbinden ¼ veya 1/5 oranında daya büyüktür.

Erkeklerde Kalp ağırlığı 250-400 Gram arasında değişirken bu ağırlık kadınlarda 200-280 gram arasında değişmektedir.

Kalbin ortalama hacminin kadın ve erkeklerde yumruklarının büyüklüğü kadar olduğu düşünülüyor.

75 Kilo ağırlığındaki bir insanın yaklaşık olarak ağırlığının 1/250 ile 1/300'lük kısmı kalbimizin ağırlığından oluşmaktadır.


Yani atletizm (koşu) , yüzme, yada kayak yani hız gerektiren tüm yarışlarda kendimize göre kalbi daha büyük olan biri ile yarıştığımızda çok büyük ihtimalle yarışı kaybederiz.

Mesela bir sporcunun yüzme yarışlarında birinci gelmesini istiyorsak sadece kollarını ve boyunu uzatmamalıyız. Birde sporcumuzun kalbini büyütmeliyiz.   Büyük kalp= Hız demektir.

Tüm canlıların yani insanların, balıkların, kuşların hızlarını artırmak istiyor isek kalplerini büyütmemiz gerekir.

Yani canlıları hızlandırmak istiyorsak bilgisayar kodları yardımı ile  hızlanmasını istediğimiz canlıların kalplerini de büyütmemiz gerekecek.





İlerleyen yaşlarda kalbimizin gittilkçe yavaş kan pompaladığını biliyoruz. İlerleyen yaşlarımızda bilgisayar kodları ile kalbimizi büyüttüğümüzde, kalbimiz çocukluğumuzdaki gibi hızlı  kan pompalayacaktır. Yani bu durumda daha da gençleşmiş olacağız. Düşünün yaşlılık diye bir sorunumuz olmayacaktır.

 Düşünün yaşlılık problemizi ortadan kaldırmanın en kolay yolu sanırım, ilerleyen yaşlarımızda kalbimizi büyütmek olacaktır yada kalp damarlarımızı genişletmemiz yeterli olacaktır.
 Ama yazmadan  geçemeyeceğim, kuşlara hızlı kanat çırptırarak rüzgar enerjisi elde edebilme üzerine yazımı yazarken buluş yaptım.


Mesela sineklerden kurtulmak için bir çok ülke tarım ilaçlarından faydalanmaktadır. Halbuki bilgisayar kodları ile kuşların daha hızlı kanat çırpmalarını sağladığımızda, hızlı kanat çırpan kuşlarımız, sinekleri avlayarak bizleri sineklerden kurtaracaktır.
Sinek kuşları hızlı kanat çırpa bilmek için gerekli olan enerji karşılayabilmeleri için  hem çok fazla çiçek nektarı hem sinekleri hemde diğer küçük böcekleri avlarlar.

Kısacası tüm canlıların vücutlarına oranla kalplerini daha fazla büyüttüğümüzde canlılarımızın hızlarını artırmış oluruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder